logo kustonline belgische kust campings hotels restaurants

Actueel

 

TravelBird Arrangementen

Ben je toe aan een paar dagen strand, een uitwaaiweekend of een jodiumkuur? Bij TravelBird vind je steeds interessante arrangementen aan sterk verlaagde prijs. Ga je voor het viersterrenhotel met wellness en fietsverhuur of kies je voor een vakantiehuisje voor 7 personen, de pannenkoeken of het zwembad? Boek nu aan de beste prijs!

Bekijk de aanbiedingen

Sunparks Vakantieparken

De Sunparks vakantieparken vind je terug in Oostduinkerke aan zee en in De Haan aan zee. Ideaal om met het gezin te genieten van het strand en de golven. Valt het weer een beetje tegen, dan kun je ook indoor een verkwikkende vakantie beleven in het subtropische aquapark, de indoor speeltuin, de sauna & wellness, de sportaccommodatie enz.  

Ontdek de vakantieparken

Jetairfly

Belvilla Vakantiehuizen

Iedere dag heb je de keuze uit honderden aanbiedingen aan de Belgische kust. De vakantiehuisjes strekken zich uit van De Panne tot Knokke-Heist. Bepaal je reisduur, het aantal personen, het aantal gewenste slaapkamers, … en ontdek hoe oneindig de mogelijkheden zijn. En verzeker je van de laagste prijs! 

Bekijk de vakantiehuizen

Sunjets

Sunjets Accommodatie

Op zoek naar een hotel/appartement/vakantiepark/… in Oostende/Blankenberge/De Haan/… direct aan het strand of net niet, met gratis parking/gratis WiFi/… met gratis verblijf voor kinderen tot en met 12/14/18 jaar? En wil je de nadruk leggen op actie, ontspanning, gastronomie, … ? Vind in een handomdraai de meest geschikte accommodatie.

Verken het aanbod

HolidaySuites

Holiday Suites Vakantieverblijven

Grasduin door het aanbod van promoties en last minutes voor vakantieverblijven in Blankenberge, De Panne, Westende en De Haan. Boek snel en eenvoudig online en verlies geen tijd met een omslachtige incheckprocedure. Geniet van je vakantie vanaf het eerste uur. Droom weg in je piekfijn appartement of suite met zicht op zee.

Ontdek de aanbiedingen

Immo

Vastgoed te huur en te koop

Droom je van een vaste stek aan zee of zoek je een aangename belegging? Wens je iets te kopen of voor langere tijd te huren? Laat je begeleiden door professionele makelaars. Ga vooraf te rade bij een van de immobiliënkantoren, die Kustonline voor jou selecteerde. Vergelijk diverse appartementen, studio’s en villa’s.

Vind een immokantoor

Inspiratie, accommodatie en aanbiedingen voor een vakantie aan zee

Vakantie boeken?

Belevenissen aan de Belgische kust

De Belgische kust is dé plek om heerlijk tot rust te komen

  |