Belcasa Suitehotel *** Westende

belcasa

Het Belcasa Suitehotel ligt in het centrum van het rustige Westende. Het strand ligt maar een kleine 100 meter verder. Wandelaars en fietsers zullen hier de tijd van hun leven hebben. Maar er zijn ook genoeg andere activiteiten in de buurt voor wie het liever nog actiever heeft.

Alle kamers hebben een woon-en slaapgedeelte, keuken en badkamer; Het toilet is apart. U krijgt alle comfort dat u nodig heeft. En zelfs meer: zo kan u heerlijk bruinen op uw terras. ’s Avonds kan u gezellig televisie kijken.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Het Belcasa Suitehotel heeft geen restaurant maar serveert u wel een heerlijk ontbijt. Voor de lunch, het diner of gewoon een lekkere snack kan u terecht bij de vele eetgelegenheden in de buurt.

Het strand en de duinen van Westende nodigen uit tot fikse wandelingen. Op de dijk kan u heerlijk fietsen tot in andere badplaatsen. Op minder dan een half uurtje rijden, ligt Plopsaland: klaar voor een superleuke dag met het hele gezin? In het Boudewijn Seapark leert u alles over het leven van de zeedieren: een echte aanrader!

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |