Belgisch Kampioenschap Vuurwerk Oostende

Toerisme Oostende organiseert elk jaar in augustus het Belgisch Kampioenschap Vuurwerk. Verschillende professionele teams strijden om de titel van Belgisch Kampioen. En ze gaan tot het uiterste! Vuurwerkliefhebbers kunnen daarom verschillende avonden genieten van shows van een uitzonderlijk hoog niveau. Op de Zeedijk heerst altijd een gezellige sfeer met leuke muziek op de achtergrond.
vuurwerk
Een zorgvuldig samengestelde jury beoordeelt de prestaties van de teams aan de hand van verschillende criteria. Ze houden rekening met het tempo, de duur, de gebruikte kleuren en de originaliteit van het werk. Ook de veiligheid bij het afschieten van het vuurwerk is een belangrijke factor voor de overwinning. De jury kiest de eerste, tweede en derde plaats. Maar ook het publiek speelt een belangrijke rol: zij beslissen wie de publiekslieveling wordt.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

vuurwerk3
Wil jij er ook bij zijn? De meeste acts vinden plaats op het Groot Strand van Oostende. Andere locaties vind je op de website www.visitoostende.be. In juli start het vuurwerk om 23u00. In augustus begint het spektakel om 22u30.

Reacties

  1. We zouden in augustus 2015 graag naar het vuurwerk gaan kijken. Is er al een data bekend wanneer dit zou doorgaan aub?

Geef uw mening

*

  |