Daguitstap Explorado Oostende

Op de plaats van het vroegere Earth Explorer vindt u nu het Explorado Family Adventure Science Park. Een ontdekkingstocht voor jong en oud! Geniet van spectaculaire attracties, een leerrijke tentoonstelling of geef een onvergetelijk verjaardagsfeestje op deze unieke locatie.

De tentoonstelling in het park is anders dan gewoon: het is belangrijk dat kinderen zelf dingen ontdekken en daarbij mogen ze alles aanraken. Al doende leert men! Door kinderen geen pasklare antwoorden te geven maar ze op hun eigen houtje de zaken te laten uitzoeken, worden ze slimmer terwijl ze spelen. De slogan van het park is dan ook: “Van plezier beleven, word je slim!”.

Verse vis? Verse last minutes!

zee

Trakteer jezelf op een stralende strandvakantie aan een van de Europese kusten of op een exotische, overzeese bestemming. Verzeker je van de allerlaagste prijs!

Bekijk de last minutes

explorado

In the World Of Soccer kunnen ook de sportiefste kinderen zich uitleven. Samen met hun vrienden worden ze de pionnen in een levensgrote tafelvoetbalwedstrijd, kunnen ze hun voetbaltalenten aanscherpen op het dribbel-parcours, elkaar uitdagen om te scoren aan de Reuze Doelwand of gezellig ravotten in de Mini-Voetbal-Golf.

Dat een museum bezoeken ook spannend kan zijn, bewijzen de spectaculaire rides van Explorado. Het hele gezin kan ervaren hoe de naschok van een zware aardbeving voelt terwijl het ontstaan van aard- en zeebevingen en tsunami’s toegelicht wordt. In de Tornado Shelter verschuilt iedereen zich voor een allesverwoestende tornado. De Apollo 300 simulator neemt iedereen dan weer mee naar het ISS voor een superleerrijke tocht door de ruimte.

explorado2

Voor de kleine ontdekkers kunnen ook verjaardagsfeestjes georganiseerd worden in het park. Er zijn twee leuke thema’s. Houdt uw kind van speurwerk? Dan is hij zeker graag voor één dag detective. Houdt hij of zij zich liever bezig met experimenten in een echt laboratorium? Dan is het thema “onderzoekers” vast geschikt.

Even uitblazen van alle spanning? Even ontspannen tussen het leren door? Blaas uit op het ruime terras en geniet van een hapje en een drankje. U merkt het: Explorado Family Adventure Science Park staat garant voor een hele dag plezier met het gezin!

Contact:
• Fortstraat 128, 8400 Oostende
• Telefoon: 059 70 59 59
• E-mail: info@explorado-oostende.be

Het park is dagelijks open van 10-18uur

Prijzen:
• Volwassenen (12+): € 14,95 (online -€1)
• Kinderen (4-12): € 11,95 (online -€1)
• Familieticket: € 35,95 (online -€3)
• Kinderen tem 3: gratis

Geef uw mening

*

  |