De magnifieke Belgische kust beleef je met een arrangement

Ons land heeft een absolute weelde te bieden. Niet enkel is er op cultureel gebied veel te ontdekken, ook is België een veelzijdig land met afwisselende natuurgebieden. Er ligt genoeg te ondervinden tussen Bastenaken en Oostende. Met een vakantie-arrangement wordt deze verrassende belevenis in eigen land op kwalitatieve wijze verwezenlijkt. Het middelpunt ligt op de 70 kilometer lange kustlijn, want België heeft een lange traditie van kustvakanties.

Belgische Kust

© Pixabay.com

Voldoende te kiezen
Natuurlijk: ons land heeft prachtige, dynamische steden. Het heeft uitzonderlijke bossen en parken. Het heeft onaangetaste gebieden met de lekkerste delicatessen. Maar vele mensen zijn erg tevreden met een bezoek aan de kust. En waarom ook niet? Een weekendje aan zee is altijd een populair uitje geweest. De aanblik over het water, de schitterende horizon, het kalme geruis, de ontspanning van een wandeling en het prettige briesje. Wat speciaal is aan de kust, is dat elke kustplaats uniek is en een eigen reeks aan tradities, architectuur en gebruiken heeft. En of het bezoek uiteindelijk naar Oostende, De Haan, Blankenberge of een andere buitengewone kustplaats gaat, allen bieden ze optimale faciliteiten voor elke type bezoeker.


De mooiste strandvakanties aan de voordeligste prijzen! Bekijk het aanbod.
Promo
All inclusive vakanties voor het ganse gezin of adults only. Kies ze hier uit.
Promo
3 tot 5 sterren, gratis verblijf voor kinderen, WiFi, ... Bekijk het aanbod.
Promo

Vele opties
Naast de kust is er veel meer te beleven. In Oostende kun je gerieflijk shoppen bij modieuze winkels en knusse boetieks. In Blankenberge wordt de sfeer gekenmerkt door gezelligheid en natuurlijk de typerende pier. De Haan, op haar beurt, heeft authentieke huizen en statige gebouwen. Rust en schoonheid is te vinden op de duinen van Bredene. Knokke is dan weer een goede plek om je in de beau monde te begeven en te genieten van al het fraais. En over de bereikbaarheid zijn er geen zorgen, want de hele kust wordt verbonden door tramsporen. Met 67 kilometer is dit de langste tramlijn ter wereld.

Belgische Kust

© Pixabay.com

Zee als leisure
Tijd aan zee doorbrengen staat haast synoniem met ongehaast zijn, een gevoel van op het gemak te zijn. Het vormt een ideale plek om met partner, vrienden of familie tijd te besteden. Te genieten van het verblijven en spelen in het water, de lekkernijen, de vele activiteiten en natuurlijk de prachtige panorama’s. De kust leent zich uitstekend voor lange wandelingen. Maar ook go-carts, een bezoek aan een braderie, het bewonderen van zandsculpturen of pannenkoeken verorberen behoort tot de mogelijke activiteiten.


De mooiste strandvakanties aan de voordeligste prijzen! Bekijk het aanbod.
Promo
All inclusive vakanties voor het ganse gezin of adults only. Kies ze hier uit.
Promo
3 tot 5 sterren, gratis verblijf voor kinderen, WiFi, ... Bekijk het aanbod.
Promo

Waarom ver weg?
Je hoeft niet ver weg te gaan om van zon en zee te genieten. België leent zich uitstekend om van de stralende zon en het rulle zand onder je voetzolen te genieten. Met eersteklas holidays suits en uitmuntende kustparken zal het je aan niets ontbreken. Rustig ontwaken na een aangename nacht in het hotel en dan de frisse zeelucht opdoen terwijl een genoeglijk ontbijt wordt genuttigd. Ook in de winter is het goed toeven aan de kust. De uitgestrekte stranden lenen zich uitstekend voor wandelingen, met of zonder hond. Er zijn vele bijzondere kustwandelroutes te belopen. Daarnaast bieden tijdens deze koudere tijden de zwembaden een goede oplossing. Elk seizoen verzorgen de faciliteiten aan de kust de meest comfortabele settings om te genieten van de grandioze kust.

 

Geef uw mening

*

  |