De vloek van de Mercator: piratenalarm!

Schip ahoi maatjes! Van 4 oktober tot 2 november nemen piraten de Mercator over! Dat wordt heerlijk griezelen met het hele gezin. Want er zijn een heleboel leuke activiteiten gepland.

mercator

Zoektocht voor het hele gezin
Elke dag tussen 10u00 en 18u00 kan je deelnemen aan een zoektocht. Help Kapitein Piet Hein de 10 objecten vinden die Kapitein Besage ooit van hem stal. Als hij ze allemaal terugvindt, krijgt hij de Mercator! Maar let op: misschien komt Kapitein Besage wel roet in het eten strooien … Dat worden ongetwijfeld 30 spannende minuten!


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Piraten workshop
Piraat worden: een droomjob voor vele kinderen. Hier leren ze hun eigen schatkaart, armband of haak maken. Kinderen van 4 t.e.m. 12 jaar zullen gek zijn op deze creatieve workshops!

mercator2

Toegangsprijs:
> 12 jaar: € 5
4-11 jaar: € 3
< 3 jaar: gratis

Je vindt de Mercator aan het Mercatordok Oostende, tussen het stadhuis en het station.

Geef uw mening

*

  |