Disneyland Paris Sand Magic: zandsculpturenfestival Oostende

Het zandsculpturenfestival is terug! Dit jaar is het thema “Disneyland Paris Sand Magic”. Zoals de naam al doet vermoeden ontdekt u er de leukste Disneyfiguren uit de bekendste films.

simba

Artiesten uit de hele wereld kwamen speciaal naar Oostende om de mooiste zandsculpturen te maken. Laat u verbazen door de precisie waarmee zij alle filmhelden uit zand beeldhouwden.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

rapunzel

U zal misschien ook verrast zijn door de volgende weetjes. Er waren maar liefst 200 vrachtwagens nodig om 6 000 ton speciaal zand naar het strand te brengen. In totaal werden er 150 indrukwekkende sculpturen gemaakt. Het laagste is 2 meter en het hoogste 12. En samen nemen ze ongeveer 8 000 m² strand in beslag.

aladin

U merkt het al: het zandsculpturenfestival is ook dit jaar weer een bezoekje waard! Dit kan nog t.e.m. 31 augustus.

Toegangsprijzen:

  • Volwassenen: € 12
  • Studenten, 65+, personen met een handicap: € 10
  • Kinderen 4 t.e.m. 11 jaar: € 8
  • Kinderen t.e.m. 3 jaar: gratis
  • Groepen vanaf 10 personen: € 2 korting

Geef uw mening

*

  |