Dit zijn de ingrediënten voor een topvakantie met Holiday Suites

Heel wat mensen trekken elk jaar opnieuw naar een exotische bestemming op zoek naar een leuke vakantie. Hoe verder, hoe beter lijkt het wel. Nochtans valt er voor een veel kleinere prijs en heel wat minder moeite ook in onze contreien heel wat te beleven. Een vakantie aan de Belgische kust, aan de Franse Opaalkust of misschien in de mooie natuur van Limburg? Dat betekent heel wat meer waar voor jouw geld en je hoeft er niet eens een vliegtuig voor op.

© Holidaysuites.be

Comfortabel verblijven

Holiday Suites verzekert een topvakantie alleen of met het hele gezin aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. Afhankelijk van de bestemming verblijf je in een vakantiehuisje in een heus vakantiepark, in een studio of in een mooi appartement. Uniek aan het hele concept is dat je heel wat luxe en comfort krijgt voor een ontzettend betaalbare prijs. Er worden geen diensten in rekening gebracht waar je niet om hebt gevraagd en eigenlijk niets mee bent. Bovendien is flexibiliteit het motto. Heb je zin om een huisdier mee te nemen? Dan doe je dat toch gewoon. Schrik dat je te laat aankomt voor de check-in? Dat is onmogelijk, want jij kiest hoe laat je aankomt.


Laat jezelf verrassen door de veelzijdigheid en exotiek van deze dichtbij-bestemmingen.
Promo
Beleef je dichtbijvakantie vanuit een piekfijn verblijf van Holiday Suites. Bekijk het aanbod.
Promo
Stijlvol uitwaaien aan de Belgische of Noord-Franse kust of comfortabel genieten in Limburg.
Promo

Flexibiliteit troef

Het inchecken in jouw appartement of vakantiehuisje kan je vanaf 15.00 uur. Er is echter geen einduur voorzien dus als je per ongeluk in de file terecht komt of nog ergens gezellig gaat tafelen dan kan dat gerust. Wel iets om op te letten: je kunt Holiday Suites telefonisch bereiken tot en met 22.00 uur. Heb je nog dringende vragen betreffende jouw verblijf kan je dus best wel voor dat uur aangekomen zijn, maar daar is geen verplichting toe dankzij de digitale receptie.

© Holidaysuites.be

Digitale receptie?

Het systeem van de digitale receptie is wat het mogelijk maakt om verregaande flexibiliteit qua aankomst te hanteren. Dat werkt op de volgende manier: twee dagen voor aankomst krijg je een e-mail met een routebeschrijving en de codes van jouw appartement of vakantiehuisje. Bij aankomst aan het verblijf vind je een kluisje terug waarin de sleutel ligt. Je voert de correcte code in uit de e-mail en je kunt binnen! Het is dus niet nodig om een afspraak te maken met iemand van het personeel.


Laat jezelf verrassen door de veelzijdigheid en exotiek van deze dichtbij-bestemmingen.
Promo
Beleef je dichtbijvakantie vanuit een piekfijn verblijf van Holiday Suites. Bekijk het aanbod.
Promo
Stijlvol uitwaaien aan de Belgische of Noord-Franse kust of comfortabel genieten in Limburg.
Promo

Voor het hele gezin

Boeken bij Holiday Suites is een vakantie boeken voor het hele gezin. Zo is er in de meeste vakantieparken die uitgebaat worden door het bedrijf de optie om gebruik te maken van het zwembad. Op enkele uitzonderingen na is er gratis draadloos internet en bovendien kan je kiezen voor een arrangement voor de kinderen. Die arrangementen houden een bezoekje aan Plopsa De Panne, Plopsa Indoor Hasselt of Hasselt Winterland in. Benieuwd waar je allemaal naartoe kunt? Aan de Belgische kust is dat Zeebrugge, Blankenberge, De Haan, Westende en De Panne. In Limburg is dat Houthalen-Helchteren en aan de Franse kust Hardelot-Equihen, Oye-Plage en Bray-Dunes. Heb jij jouw keuze al gemaakt?

© Holidaysuites.be

Geef uw mening

*

  |