Een andere kijk op de kust met Herman & Vandamme

Onze Belgische kust is meer dan een dagje uitwaaien aan het strand, de rustig ruisende branding en een ijsje in de namiddag. Het meest westelijke deel van ons land is nu meer dan ooit brandend actueel. Wat zich honderd jaar geleden hier heeft afgespeeld, staat in schril contrast met het zon-zee-zand-gevoel. Herman & Vandamme neemt u mee naar de Westhoek en biedt u een andere kijk op de kust.

Last Post Ieper

In een luxueuze autocar brengt Herman & Vandamme u naar de Westhoek en naar de geschiedenis van de Grote Oorlog. Tijdens een daguitstap bezoekt u de belangrijkste monumenten ter herinnering aan de oorlog van ’14 – ‘18. U zult stil worden op de kerkhoven Tyne Cot Cemetery en Lyssenthoek. Ook een bezoek aan het museum Talbot House in Poperinge is voorzien. De dag wordt zeer toepasselijk afgesloten met de Last Post onder de Menenpoort in Ieper.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Tyne Cot Cemetery

Op de website van Herman en Vandamme verneem je meer over deze indrukwekkende daguitstap.

Geef uw mening

*

  |