Een Joker reisavontuur eindigt wel eens aan het strand

Soms is het moeilijk kiezen. Je trekt er graag op uit, de ongerepte natuur in. Je zoekt een beetje actie. Je ontmoet graag andere culturen, andere gewoontes. Je bent met andere woorden de meerwaardezoeker onder de reizigers. Maar een dagje zonnen, nietsdoen en ontspannen op het warme zand aan een zomerse branding: dat is ook voor jou niet te versmaden.

Foz do Iguaçu Joker

Joker deelt dit gevoel. De perfecte vakantie is een mix van inspanning, ontdekking en ontspanning. In die aard organiseert Joker bijvoorbeeld een groepsreis naar Brazilië. Na de indrukwekkende watervallen van Foz do Iguaçu volgt een dagje snorkelen of duiken in Bonito. Een paar dagen kamperen in de ongerepte natuur wordt afgewisseld met een bezoek aan het toeristische Rio de Janeiro. De kust van de Costa Verde biedt zowel bergen als regenwoud, maar ook hagelwitte stranden om heerlijk op te verpozen en de indrukken van de afgelopen reis te verwerken.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

duiken in Bonito Joker

Op de website van Joker vindt je deze en andere reisformules terug. Avontuur en ontspanning gegarandeerd!

P.S. Alles over reizen met Joker vind je op www.zomerbrochure.be. Aanbiedingen, ervaringen van anderen, een score over de organisatie en heel, heel veel meer.

Geef uw mening

*

  |