Enkele ontspannen dagen weg naar B&B Eiland

Als je een druk en stressvol leven hebt en weinig tijd voor je persoonlijke leven, dan kan het geen kwaad om eens even op de rem te trappen en eruit te gaan. Dit hoeft geen lange luxe vakantie naar het buitenland te zijn. Het gaat erom dat je in een andere omgeving bent waar je even helemaal nergens meer naar om hoeft te kijken en optimaal kunt ontspannen. Je kunt ook gewoon in eigen land blijven en dat scheelt al heel wat stress met inpakken van koffers en op tijd op de luchthaven zijn. Een of meerdere nachten in B&B Eiland in Wetteren is de perfecte oplossing om jezelf weer even helemaal op te laden.

B&B en Privé-Wellness Eiland

© Eiland.be

B&B Eiland

B&B Eiland is een kleinschalige Bed en Breakfast aan de rand van Wetteren op het rustige platteland. Het is helemaal gericht op gasten die nood hebben aan rust en ontspanning. En dat is hier volop te verkrijgen. Er zijn drie luxe ingerichte kamers, waar je als je dat wenst de gehele dag kunt verblijven. De kamers zijn al een ontspanning op zich want er is standaard een luxe duobad aanwezig. Maar er is meer te doen. Er is namelijk een complete privé-wellness aanwezig, waardoor je samen met je partner ongestoord een paar uurtjes in alle rust en zonder andere gasten optimaal kunt ontspannen.

B&B en Privé-Wellness Eiland

© Eiland.be

De kamers

De drie kamers hebben elk hun eigen thema. Zo is er kamer Ko Chang, waar je je in Aziatische sferen bevindt. In kamer Texel waan je je tussen de schapen op Texel en in kamer Key West, zit je aan de kust van Florida. Welke kamer je ook kiest, alles is aanwezig om het je zo ontspannen mogelijk te maken. Naast het duobad, toilet en wastafel is de kamer voorzien van een digitale flatscreen-tv, gratis wifi, airconditioning en een minibar. Elke kamer heeft een ruime zithoek, zodat je ook rustig en comfortabel kunt lezen of achter je laptop of tablet kunt zitten. Je kunt alle dagen dat je hier verblijft doorbrengen op de kamer om je te ontspannen. ‘s Ochtends krijg je in eetzaal Manhattan een uitgebreid ontbijt met vele streekproducten. Er is ook een salon waar je gebruik van mag maken, zoals van de koffie- en theefaciliteiten.

B&B en Privé-Wellness Eiland

© Eiland.be

Privé-wellness

Behoefte aan nog meer ontspanning? Dan trek je naar de wellness. De wellness staat 2,5 uur volledig ter beschikking voor jullie, zonder dat je gestoord wordt. In de wellness mag je gebruik maken van het stoombad met een keuze uit 6 verschillende aromatherapieën, Finse sauna, jacuzzi, infraroodcabine, zwembad en twee regendouches om je lekker af te spoelen. Badlinnen, badjas en slippers staan tot je beschikking en je komt weer volledig ontspannen terug op je kamer.

Wat is er nog meer te doen?

De bed en breakfast is een ideale uitvalbasis voor uitstapjes. Zo rijd je zo de E40 op en ben je in een uurtje aan de Belgische kust. Aan de Belgische kust is het heerlijk ontspannen tijdens een strandwandeling. Ook de omgeving van bed en breakfast Eiland is een rustige en natuurlijke omgeving om te wandelen of te fietsen. Maar je mag ook gebruik maken van de rustgevende tuin, waar je heerlijk op een bankje kunt zitten. Je ziet, alles is erop gericht om jou te laten ontspannen in een luxe en natuurrijke omgeving.

Geef uw mening

*

  |