Expo The Art of The Brick Oostende

De Amerikaanse hedendaagse kunstenaar Nathan Sawaya is de eerste die Lego-blokjes tot kunst maakte. Zijn reizende tentoonstelling The Art Of The Brick is een echte inspiratiebron voor velen. Deze expo van de vroegere bedrijfsjurist heeft vele fans over de hele wereld. CNN benoemde ze zelfs tot “1 van de 10 tentoonstellingen die je gezien moet hebben”.

art of the brick

Zijn werken zijn levensgroot en beelden vaak een menselijke figuur uit. Maar je vindt er ook zijn interpretatie van enkele bekende werken. Heb je je altijd afgevraagd hoe de Mona Lisa van Da Vinci of de Venus van Milo er in Lego-steentjes uit zou zien? Dit is jouw kans om het te ontdekken! Het 6 meter lange skelet van een T-Rex is een ander voorbeeld van de indrukwekkende werken uit de tentoonstelling.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

artofthebrick

De expo was eerder dit jaar al te zien in de expo in Brussel. Sindsdien kwamen er 30 nieuwe werken bij. De teller staat daarmee op 75 ongelofelijke kunstwerken opgebouwd uit ongeveer 1 miljoen Lego-stenen. Je kan ze nog bewonderen tot 7 september 2014 in Kursaal Oostende.

Tickets

  • € 9,5 – kinderen t.e.m. 12 jaar
  • € 13,5 – volwassenen
  • € 38 – familieticket (4 pers.)

Elke dag open van 10u00 tot 18u00 uur. De laatste toegang is om 17u00.

Geef uw mening

*

  |