Expo De Zee: salut d’honneur Jan Hoet

Expo De Zee vormt een salut d’honeur aan Jan Hoet. Hij wilde een laatste hommage aan de zee brengen. De tentoonstelling gaat jammer genoeg zonder hem van start. Maar u zal zijn blik, visie en werk duidelijk herkennen. Het was Jan Hoet die de grote lijnen voor deze expo uitwerkte. Dit deed hij samen met co-curator Philip Van den Bossche en assistent curatoren Melanie Deboutte en Mieke Mels.

jan hoet

Maar liefst 12 verschillende locaties in Oostende vormen de thuis van een variate aan kunstwerken. Deze tentoonstelling brengt u onder andere naar het Leopoldpark, CC De Grote Post, Mercator Marina, het station van Oostende en hotel Thermae Palace. De werken zijn te bewonderen vanaf 23 oktober tot en met 19 april.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Tickets:
Gratis T.e.m. 12 jaar
€ 5      T.e.m. 26 jaar + scholen
€ 9      55+, Oostendenaars en tweede verblijvers, midweek (ma-do)
€ 15    Weekend en vakantie

Meer informatie: www.dezee-oostende.be

Geef uw mening

*

  |