Expo Private Shelter

Expo Private Shelter
Ongeveer 15 kunstenaars stellen verschillende soorten werken ten toon. Schilderijen, fotografie, nieuwe media, sculpturen… staan opgesteld op een nieuw circuit van Raversyde. Deze kunstwerken werden exclusief voor dit project en site gemaakt. Laat u confronteren met bijzondere beelden op deze historische plaats. De deelnemende kunstenaars zijn Aifoon (Stijn Dickel), Stijn Demeulenaere, Stefan Jakiela, Renato Nicolodi, Nicolas Karakatsanis, Andres Serrano, Jan Van Imschoot, Veerle Michiels & Jonas Vansteenkiste, Katrien Vermeire, Frans Gentils, Laura Maes & Kristof Lauwers, Liam Singelyn en Greet Van Autgaerden.

Tickets voor de expo zijn inbegrepen in een ticket Atlantikwall. Deze kosten € 6,50 p.p. Reductietarief: € 5,40. Of kies voor een combinatie met expo De Zee. Laat je ticket voor deze expo zien en krijg € 2 korting.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

domein raversijde

Private sessions
Naast de tentoonstelling, loopt het parallelprogramma “Private sessions”. Muzikanten, schrijvers, wetenschappers … vertellen hun verhaal over de echo van de eerste wereldoorlog. Wil je deelnemen aan een sessie? Dan meld je best op voorhand aan. Je kan ze gratis bijwonen als je een ticket koopt voor de expo Private Shelter.

Beide activiteiten gaan door op
Raversyde, Nieuwpoortsesteenweg 636, 8400 Oostende.
Meer informatie: www.vrijstaat-o.be/private-shelter/

Geef uw mening

*

  |