FOTOLINK Knokke-Heist

Knokke-Heist maakt zich klaar voor de zomer. FOTOLINK bestaat uit een in-en outdoor expositie waarin een staaltje van de hedendaagse fotografie getoond wordt. Je kan kiezen uit 6 gratis tentoonstellingen.

De volgende tentoonstellingen tonen het werk van professionele fotografen.

1. Word Press Photo
Deze prestigieuze fotowedstrijd toont elk jaar het werk van topfotografen. Deze expositie reist door 40 verschillende landen. Voor de wedstrijd van dit jaar werden 97 912 foto’s ingezonden. 5 692 fotografen uit 131 landen waagden hun kans. Ontdek foto’s met sterke verhalen die blijven nazinderen.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo


word press photo
2. Chambre d’amis de Stephane
Deze tentoonstelling vindt plaats onder het curatorschap van Stephan Verheye. Samen met vrienden en collega-fotografen brengt hij een prachtige verzameling foto’s. Verheye koos bewust voor studio-, landschaps- en conceptuele fotografen. Graag stelt hij u Adrien Hendrickx, Björn Tagelise, Frieke Janssens en Jean Godecharle voor. Elk heeft een verschillende stijl. Toch is er onderling geen concurrentie. Integendeel: er treedt een versterkend effect op.verheye
3. Soenen “Aan de rand van België”
Deze expositie loopt van 10 mei tot 30 september 2015. Jean-Jaques Soenen is al bezig met fotografie sinds 1975. Deze Oostendenaar is freelancer voor de Belgische pers en kunstfotograaf. Zij werk wordt best omschreven als straatfotografie. Ontdek de Belgische kust met zijn toeristen en bewoners.soenen

 

De andere tentoonstellingen laten u kennis maken met niet-professionele fotografen.

1. Photoview (Centrum voor Beeldexpressie)
Deze jaarlijks rondreizende expo toont fotoreeksen met een ziel. Verwacht geen traditionele manier van omgaan met onderwerpen maar laat u verrassen door nieuwe invalshoeken.
2. Diagonaal en koninklijke foto-en filmkring Knokke-Heist
Deze trouwe gasten op het Internationaal Fotofestival tonen graag hun werk aan u.
3. Buitengoed
De afdeling fotografie van deKunstAcademie kiest voor ongewone plaatsen in Knokke-Heist. De leerlingen gingen niet voor voor de hand liggende locaties als het strand, het Zwin maar leggen de nadruk op details, licht, structuur … Een echte ontdekkingsreis die u niet onberoerd laat.

Wanneer?
10 mei 2015 – 7 juni 2015

Waar?
Meerlaan 32
8300 Knokke (Knokke-Heist)

Contact:
toerisme@knokke-heist.be

Meer info op de website www.knokke-heist.be

Geef uw mening

*

  |