Fuif voor verdraagzaamheid in Bredene

12 september vindt er een heel speciale fuif plaats in Bredene. Het is een fuif tegen pesten en voor verdraagzaamheid. Samen met zeven vrienden zet de 17-jarige Oona Wyns dit evenement op poten.

Ongeveer een jaar geleden pleegde een vriend van Oona zelfmoord omdat hij gepest werd via Facebook. De gebeurtenis maakte een diepe indruk op het meisje. Ze besloot zich in te zetten voor de strijd tegen cyberpesten. Dit doet ze door te gaan spreken in klassen en zich te verzetten tegen Facebookpagina’s die bepaalde mensen uitlachen.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

equals fuif

Ze is vooral actief via de Facebookpagina maar merkte dat er vraag was naar iets buiten Facebook. Dat werd een fuif omdat daar iedereen met elkaar plezier maakt. Iedereen kan naar de Equalsfuif gaan en zo bijdragen aan een meer verdraagzame wereld. Waar en wanneer? 12 september 2014 in het Staf Versluyscentrum in Bredene. Toegangstickets kosten € 5.

Bron: http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-oostende/oona-organiseert-fuif-tegen-pesten-a2014110/

Geef uw mening

*

  |