Geef eens een belevenis cadeau

Meerdere keren per jaar sta je voor de keus: wat zal ik nu eens kopen? Er zijn tal van gelegenheden waarbij het gebruikelijk is om iemand een geschenk te geven. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, vaderdag of zomaar, cadeautjes kopen is een bezigheid die regelmatig wat tijd van je vraagt. Soms is het heel eenvoudig om een cadeau uit te zoeken. Zeker wanneer de ontvanger het liefst iets van een verlanglijstje ontvangt. Het kan echter ook weleens lastig zijn om een passend geschenk te bedenken. Zoek het daarom deze keer eens niet in een tastbaar cadeau, maar geef een uitje of een belevenis! Hier 5 cadeau ideeën

© Pexels.com

1. Helikoptervlucht

Voor de meeste mensen is dit een passend geschenk. Zeker wanneer iemand nog nooit gevlogen heeft en dit toch echt wel een wens is, is deze belevenis een absolute aanrader. Zoek je een cadeau voor iemand die regelmatig vliegt, dan nog kan dit geschenk bijzonder leuk zijn. Het is een enorm verschil of je nu in een groot toestel naar Parijs zit of dat je in een helikopter over Antwerpen vliegt. Op deze manier bekijk je de stad eens van een hele andere kant. Deze belevenisbon is een jaar geldig en je kunt alleen of met zijn tweeën vliegen.

2. Lichaamsmassage

Dit cadeau komt op veel momenten van pas, want wie houdt er nu niet van een heerlijke ontspannende massage? Zeker wanneer je weet dat een familielid, een collega of een vriendin te maken heeft met veel stress, zorgen en spanning, kan het ontzettend leuk zijn om een massage cadeau te geven. De massage is gebaseerd op de klassieke Zweedse massage. Het lichaam wordt op een trage wijze gemasseerd, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

3. Powerkiten

Dit is een geschikt cadeau voor iedereen vanaf 11 jaar. Dus ook een leuk geschenk om aan je zoon of dochter te geven. Zeker wanneer iemand dit nog nooit heeft gedaan, is het echt een belevenis. De powerkite is een grote vlieger die de basis is voor de kitebuggy en het kitesurfen. Het komt hierbij aan op behendigheid en kracht. Werkelijk een unieke ervaring!

4. 2 Uur privé sauna

Uiteraard is een sauna altijd verrukkelijk, maar helemaal privé is toch helemaal top. Ga je naar de sauna in Kortrijk, dan zit je met een handdoek om je middel helemaal te midden van de natuur. Een fantastische ervaring waarbij je totaal kunt bijtanken en ontspannen. Je mag bij dit geschenk van de twee uur ook een uur gebruik maken van de publieke faciliteiten.

5. Segway city tour in Brussel

Wie verras jij met dit leuke uitje? Ga je zelf ook gezellig mee? Op twee wielen passeer je Manneken Pis en andere bezienswaardigheden in deze stad. Dit alles onder professionele begeleiding. Dit is eens een hele andere manier om een stad te ontdekken.

Geef uw mening

*

  |