Geschikte dakkoffers voor een strandvakantie

Een dakkoffer kopen is de perfecte oplossing voor als je meer spullen wilt meenemen voor je vakantie. Ga je op een strandvakantie en houd je van surfen, dan moet de surfplank natuurlijk wel mee kunnen. Dakkoffers zijn er in verschillende maten en soorten en daarom is het handig om te weten hoeveel extra bagage je mee wilt nemen. Een dakkoffer creëert niet alleen ruimte voor je spullen, maar biedt ook nog eens optimale veiligheid. Dakkoffers zijn tegen alle weertypen beschermd en zijn licht van gewicht. Bovendien zijn de meeste dakkoffers zeer eenvoudig te monteren. Bespaar tijd aan het volproppen van je auto en kies voor een dakkoffer van Thule, Hapro of Junior. Op de website van Heuts vind je gegarandeerd je ding.

hapro-kol

© Hapro

Dakkoffer Hapro Zenith 8.6
Een uitstekende dakkoffer voor het hele gezin. De dakkoffer heeft een inhoud van 440 liter en zorgt daarmee voor veel extra bagageruimte. De prachtige aerodynamische vorm en de duurzame bestendige materialen maken dit tot een dakkoffer van hoge kwaliteit. Met gemak kan je hier alle spullen voor je strandvakantie in kwijt. Een extra surfplank meenemen is dan ook helemaal geen probleem. Het monteren van je dakkoffer was nog nooit zo makkelijk met het Premium-Fit systeem. De dakdragers voor deze koffer mogen een maximale breedte hebben van 95 mm en een hoogte van 38 mm.

Dakkoffer Thule Motion 900
Ga je op strandvakantie en wil je graag je surfplanken meenemen, kies dan voor de Thule Motion die tot de meest ruime dakkoffers behoort met een inhoud van 630 liter. In deze koffer kun je veel extra bagage kwijt voor de ultieme strandvakantie. Het Quick-Mount-systeem zorgt binnen enkele seconden voor een makkelijke en veilige montage. De koffer kan ook nog eens aan beide zijden open gemaakt worden, wat het laden en lossen vereenvoudigt. Het Dual Force systeem zorgt voor een makkelijke opening en sluiting van de koffer. Centrale vergrendeling biedt een optimale veiligheid.

Dakkoffer Harpo Cruiser 10.8
Een dakkoffer met een grote inhoud van 600 liter, wat zorgt voor extra veel bagageruimte. Ideaal voor een strandvakantie, waarbij alle attributen meegenomen kunnen worden. Het Premium-Fit systeem zorgt voor eenvoudige montage en de dubbelzijdige opening zorgt voor ultiem gebruikersgemak. De maximale breedte voor dakdragers is 95 mm en de afstand hiertussen mag maximaal 1000 mm bedragen.

junior-kol

© Heuts

Dakkoffer Junior Spazio 580
Zeer geschikte koffer voor een strandvakantie gezien zijn grote bagageruimte. Een inhoud van 580 liter en een laadvermogen van 50 kilogram geeft je de optie om veel extra bagage mee te nemen voor je strandvakantie. De bevestiging van de koffer is eenvoudig door de haken aan de onderkant. De centrale vergrendeling zorgt ervoor dat de spullen geheel veilig zijn opgeslagen. Met de Junior Spazio ga je met een veilig gevoel de weg op.

Dakkoffer Hapro Nordic 10.8
Met een opbergruimte van 460 liter en een laadvermogen van 75 kilogram is er genoeg ruimte voor een aantal surfplanken en kampeerspullen. Spullen inpakken voor je strandvakantie werd nog nooit zo eenvoudig met deze stijlvolle aerodynamische dakkoffer. De montage van de dakkoffer is eenvoudig dankzij het Premium-Fit bevestigingssysteem. De dakdragers voor deze koffer mogen een maximale breedte hebben van 95 mm, waarbij de afstand tussen de dragers maximaal 1000 mm mag bedragen.

Geef uw mening

*

  |