Golfsurfen aan de Belgische kust

Wanneer je aan de Belgische kust denkt, is golfsurfen waarschijnlijk niet het eerste dat in je opkomt. Toch kun je hier als surfer prima terecht. Op verschillende locaties langs de kust zijn surfscholen en -clubs te vinden. Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

Golfsurfen aan de Belgische kust

  • Knokke-Heist – Al sinds 1997 organiseert Surfers Paradise verschillende surfkampen. Daarnaast ben je op deze surfschool aan het juiste adres voor surflessen en het huren van materiaal.
  • BredeneTwins Club in Bredene biedt allerlei verschillende surf-arrangementen aan; van dagjes aan het strand met collega´s tot surflessen voor schoolklassen.

Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

  • Blankenberge – Bij de O´neill beachclub in Blankenberge kun je vanaf april t/m oktober iedere dag terecht voor groepslessen en privélessen. Voor kinderen en jongeren worden hier tijdens de zomer surfkampen georganiseerd.
  • Westende-Nieuwpoort – Ook Surfclub Nieuwpoort-Westende biedt surflessen en -kampen aan. Bovendien vinden hier allerlei leuke activiteiten plaats, zoals BBQ´s en optredens.
  • De Panne – De Side Shore Surfers is een club voor watersporters, waaronder verstaan wordt: kitesurfers, windsurfers en golfsurfers. Met een lidmaatschap kun je als surfer van verschillende voordelen profiteren.
  • OostendeVVW Inside Outside werd in 1986 opgericht als windsurfvereniging, maar heeft er in de loop van de jaren ook andere watersporten bij gekregen. De club heeft twee locaties (Inside en Outside) en je kunt er terecht voor stages, trainingen, incentives, sportdagen en verschillende clubactiviteiten.
  • Zeebrugge – In Zeebrugge vind je de Icarus surfclub. Volgens de club heerst er binnen Icarus een echte ´beach vibe`: “Windsurfers, kitesurfers, surfers, supp’ers, snowboarders, wakeboarders, skateboarders, beach chillers…iedereen voelt zich er goed!”

Golfsurfen aan de kust

Wanneer surfen?
Zeker in België is het weer niet altijd geschikt om te gaan golfsurfen. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om online de voorspellingen te raadplegen en ook de webcams op onze site geven al een goede indruk. Daarnaast zijn er horloges die je kunnen helpen om te bepalen wanneer je het water opzoekt. Hier vind je een lijstje van horloges die bijzonder geschikt zijn voor surfers. Horloges zoals de Casio G-Shock koop je onder meer in deze webshop.

Geef uw mening

*

  |