Gratis kustwandelroute app

Wandelen aan zee is heerlijk. En nu nóg leuker! Dankzij de kustwandelroute app kan je zelf jouw ideale wandeling samenstellen. In deze applicatie zitten alleen de mooiste en veiligste wandelpaden aan de Belgische kust. Als je jouw route hebt samengesteld, zie je het aantal kilometer en de geschatte wandeltijd verschijnen.

wandelroute app

Omdat kinderen niet altijd het plezier van wandelen inzien, biedt deze app nog enkele andere voordelen. Tijdens het wandelen kan je samen met de kinderen spannende opdrachten uitvoeren. Je krijgt bijvoorbeeld vragen over historische gebouwen. Weten jullie wanneer de Duinenabdij gesticht werd? Jullie worden ook beloond voor het maken van een prachtige foto.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Door het uitvoeren van deze opdrachten, kunnen jullie punten verzamelen. Wandelen wordt zo een echte uitdaging! Achteraf kunnen jullie prestaties delen via Facebook en Twitter. Speciaal voor de ouders werd een SOS knop voorzien. Met één druk op de knop zie je de dichtstbijzijnde tramhaltes, toiletten, EHBO posten .. op het scherm verschijnen.

Deze applicatie is beschikbaar voor smartphones en tablets (Android en ios). Je kan de app hier gratis downloaden.

Geef uw mening

*

  |