Groot appartement in Bredene bij Jetairfly

Heeft u een grote familie of bent u van plan om met een grote groep een gezellige vakantie in Vlaanderen door te brengen? Dan is dit een ideaal appartement voor u, aangezien het de mogelijkheid biedt om met heel veel mensen op vakantie te gaan. Wat is er gezelliger dan met zijn allen in een appartementje te zitten?Het appartement heeft bovendien een ideale ligging. Het ligt namelijk 300 meter van het strand af en daarmee is het ideaal om hier lopend naartoe te gaan. Het appartement heeft een terras die zeer groot is. Inclusief het terras heeft het appartement een grootte van maar liefst 150 m².

BredeneTerras

Veel voorzieningen

De woonkamer is erg luxe. Deze is namelijk voorzien van een zeer uitgebreide eetruimte en een daim-salon. In het appartement staan ook allemaal leuke dingen die u kunt doen ter vermaak. Zo zijn er allerlei gezelschapsspellen die u met uw familie of vrienden kunt doen. Bovendien is er een gids met allerlei informatie over de bezichtigingen die in het gebied rondom Bredene te doen zijn. Ook staan er allerlei leuke activiteiten in deze gidsen. Als u van tv-kijken houdt is het appartement eveneens ideaal. Hij is namelijk voorzien van dertig Europese zenders; zodat u uit elk land allerlei programma’s kunt kijken en vrijwel niets hoeft te missen. Ook is er een dvd-speler, zodat u er een lekker filmpje in kan gooien.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

De keuken is ook zeer uitgebreid. Deze heeft allerlei verschillende gemakken die ideaal zijn als je van koken houdt. Zo is er een combi-oven, een keramische kookplaat, broodrooster en andere luxueuze voorzieningen. In de badkamer is sprake van een inloopdouche, toilet en is er ook een elektrische verwarming zodat u geen kou hoeft te lijden als u net uit de douche komt. De matrassen zijn allen ook van uitstekende kwaliteit.

BredeneGolf

Ideale omgeving

Het appartement is voorzien van een groot terras, waar heerlijk op gebarbecued kan worden. Ook zonnen is er ideaal om te doen. De woning geeft qua design een zeer huiselijk gevoel, waardoor je je snel thuis voelt. Qua omgeving is het ideaal, aangezien de zee zeer gemakkelijk bereikt kan worden, zonder over gevaarlijke wegen te reizen. Wanneer u van een wandeling houdt, is het ook ideaal. Er zijn namelijk mooie duinen waar u heerlijke wandelingen over kunt maken. U kunt deze wandelingen zolang maken als u zelf wilt. Wanneer u een fiets heeft kunt u gemakkelijk andere leuke bezienswaardigheden bereiken. Voorbeelden hiervan zijn een bezoekje aan de visserijhaven of familie-evenementen over wetenschap. Bent u dol op winkelen? Ook daarvoor zit u overal dichtbij. Driehonderd meter van het appartement zitten namelijk verschillende supermarkten en een casino. Ook een minigolf baan is dichtbij. Ideaal voor de kinderen om te spelen. In deze winkelstraat kunt u bijvoorbeeld ook fietsen huren, zodat u heerlijke fietstochten door de omgeving kunt maken.

BredeneSalon

Meer vakantiehuizen van Jetairfly aan de Belgische kust

Geef uw mening

*

  |