Groot appartement van Jetairfly in De Haan

Heeft u altijd al gedroomd om met uw grote familie een ideale vakantie te beleven? Dan is het vakantiehuisje in De Haan ideaal. Dit vakantiehuis is namelijk beschikbaar voor maximaal zes personen. Dus wanneer u een grote familie heeft is het ideaal om er een tijdje in te bivakkeren. Ook als u met een groep vrienden een leuke vakantie wilt ondergaan, is het huisje ideaal. Het huis staat in een vakantiepark die slechts 500 meter verwijderd is van het centrum. Het huis is voorzien van een eigen parkeerplaats, tuin en terras.

DeHaanGevel

Veel voorzieningen

Wanneer u het huis betreedt, zult u gelijk een toilet tegenkomen en een trap die u naar de bovenverdieping van het grote huis brengt. De woonkamer is zeer ruim en erg handig ingericht. Er staat een heerlijk lederen bank waar u gezellig met zijn allen op kunt zitten en de dag doornemen. Of lekker een ontbijtje op doen. Het is logisch dat als u met zijn 6-en op vakantie gaat, u waarschijnlijk heel veel spullen meeneemt. Dit is geen enkel probleem. In de woonkamer staan maar liefst drie kasten waarin u vrijwel alle spullen die u bij zich heeft kunt herbergen. In de keuken staat een eettafel waar je met zijn 6-en kunt zitten.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Wanneer u van koken houdt, vindt u in het huisje alles wat u nodig heeft. Zoals een magnetron, een elektrische kookplaat en andere benodigdheden. Ook hoeft u niet af te wassen, aangezien er een vaatwasser aanwezig is. Op die manier kunt u uw tijd ideaal besteden aan de kabeltelevisie met satellietontvangst die eveneens aanwezig is in het huisje. In de badkamer is een ligbad en een douche. Bovendien kunt u er ook toiletteren. Slapen is er ook erg ideaal. Er zijn twee slaapkamers met twee 2-persoonsbedden. Daarnaast is er een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Deze kamer is ideaal voor kinderen.

DeHaanTuin

Een ideale omgeving

Rondom het huis ligt een tuinhuis die zeer groot is plus een terras met allerlei verschillende terrasmeubilair. Het is een ideale plek om er te barbecueën met de hele familie. Ook is het leuk om andere familieleden uit te nodigen. De tuin is zo groot dat je er letterlijk van alles kunt doen met zoveel mensen als u maar wilt. Ook is er in de buurt een plek waar u kunt zwemmen. Dit is ideaal voor de kinderen om heen te gaan, zodat u uw tijd aan andere dingen kunt besteden. Het is natuurlijk ook leuk om samen met uw kinderen te gaan zwemmen. Ook dit is mogelijk. Wanneer u uw boodschappen wilt doen, zit u ook dichtbij. Dit kan namelijk ongeveer 500 meter verderop. Dus binnen een paar minuutjes lopen heeft u zo’n beetje alles wat u nodig heeft. Ook kunt u er heerlijk uit eten gaan. Een restaurant vind je namelijk al tweehonderd meter verderop, alwaar ze heerlijk eten serveren.

DeHaanKeuken

Meer vakantiehuizen van Jetairfly aan de Belgische kust

Geef uw mening

*

  |