Havenfeesten Blankenberge 2015

Vroeger was alles beter? Kom het ontdekken tijdens deze nostalgische vierdaagse. Geniet van een heleboel maritieme activiteiten die met de vissersfeer van toen laten kennismaken. Er is een uitgebreid programma voor jong en oud(er).

Havenfeesten Blankenberge Vier dagen lang geniet u van demonstraties van oude vissersambachten en volksdans.In het vissersdorp vindt u onder andere visbakkers en nettenmakers. Maak een ritje met de Zeereddingsdienst of een paardenvisser. Of slenter langs de leuke kraampjes op de rommel-en brocantemarkt. Wandelen kan ook langs het promenadeconcert of tijdens de maritieme erfgoedwandeling.Daarnaast zijn er ook de tentoonstelling “65 jaar Havenfeesten” en een spannende zeilwedstrijd. Maar dat is nog niet alles! Muziekliefhebbers zullen hier ook hun hartje ophalen. Voor hen zijn er een accordeonfestival en het bekende North Sea Folk & Shanty festival.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo


havenfeesten2
Speciaal voor de kinderen zijn ook voldoende activiteiten voorzien. Zo kunnen ze zelf muziekinstrumenten ontdekken. Of zelf een handpop, zeebeest of figurenmarionet maken. Ook het maritiem kapsalon en de maritieme grime zorgen voor de nodige verstrooiing.havenfeesten3

Toegang:
Gratis

Wanneer?
14 mei 2015 tot 17 mei 2015

Waar?
Haven
Barcadère 0
8370 Blankenberge

Contact:
050 43 20 43

Meer info op de website www.blankenberge.be

Geef uw mening

*

  |