Heerlijke strandvakanties voor het hele gezin

Als je een gezin hebt, dan is er in de zomer niets zo leuk als een familievakantie. Naar de camping kan dan heel gezellig zijn, maar een strandvakantie met de kinderen is echt genieten. In dit artikel delen we een aantal leuke accommodaties aan de kust, waar je met je hele gezin terecht kunt.

Chalkidiki Griekenland

© Pixabay.com

Resorts: zorgeloos genieten

Resorts zijn erg populair voor families met (kleine) kinderen, want binnen zo’n resort is er van alles te beleven voor het hele gezin. Het fijne aan een resort is dat het vaak all-inclusive is, want een familievakantie kan soms nogal oplopen in de kosten. Bij een all-inclusive vakantie hoef je je geen zorgen meer te maken om budgetteren en kun je gewoon lekker genieten met het gezin. Zo is het zwembad erg leuk voor de kinderen, terwijl de ouders ‘s avonds heerlijk kunnen dineren in het restaurant met een glas wijn erbij. Neem bijvoorbeeld het Eagles Palace op het Griekse schiereiland Halkidiki: dit resort heeft gouden zandstranden met ondiep warm water, een groot verwarmd zwembad met een speciaal kinderbad erbij en allerlei mogelijkheden om watersport te kunnen beoefenen. Verder heeft dit resort van april tot oktober ook een speciaal kinderprogramma met allerlei activiteiten voor kinderen van 4 maanden tot 13 jaar. De ouders kunnen genieten van een heerlijke spa en een luxe restaurant.


De mooiste strandvakanties aan de voordeligste prijzen! Bekijk het aanbod.
Promo
All inclusive vakanties voor het ganse gezin of adults only. Kies ze hier uit.
Promo
3 tot 5 sterren, gratis verblijf voor kinderen, WiFi, ... Bekijk het aanbod.
Promo

Strandvilla’s: veel vrijheid en een prachtig huis

Als je een grote familie hebt, dan is het huren van een strandvilla ook een leuk idee. Het voordeel van zo’n accommodatie is dat je veel flexibiliteit en vrijheid hebt. Je bent namelijk niet gebonden aan bijvoorbeeld bepaalde tijden voor ontbijt, lunch of avondeten, wat bij de meeste all-inclusive resort of hotel wel vaak het geval is. Een prachtige villa is bijvoorbeeld de Clifton Beach Villa in Zuid-Afrika, met grote ramen en mooi licht-inval, drie slaapkamers en een grote keuken die uitgerust is met de nieuwste snufjes. Natuurlijk mag een verwarmd zwembad niet ontbreken, ook al zit je dichtbij Clifton Beach. Tenslotte heeft deze strandvilla in Kaapstad een deels overdekt terras, zodat je er toch nog warmpjes bij zit als het ‘s avonds teveel afkoelt.

Algarve Portugal

© Pixabay.com

Hotels: lekker makkelijk en kindvriendelijk

Een hotel boeken langs de kust is natuurlijk ook een goede optie als je een strandvakantie met het gezin wilt. De Praia Verde in Algarve (Portugal) is bijvoorbeeld een zeer kindvriendelijk hotel. Alle familiekamers hebben hier een keukentje en de kinderen kunnen gratis naar de kinderclub in de zomer, waar elke week weer een andere activiteit te doen is. Binnen en buiten het hotel zijn verder ook diverse speelkamers en speeltuinen.


De mooiste strandvakanties aan de voordeligste prijzen! Bekijk het aanbod.
Promo
All inclusive vakanties voor het ganse gezin of adults only. Kies ze hier uit.
Promo
3 tot 5 sterren, gratis verblijf voor kinderen, WiFi, ... Bekijk het aanbod.
Promo

Luxe accommodaties: zwemmen in luxe

Wil je jezelf en je gezin echt ultiem verwennen? Dan kun je ook kiezen voor een accommodatie met weelderige luxe. In Cambodja kun je bijvoorbeeld naar het privé-eiland Song Saa, waar je met een speedboot vanaf het vasteland naartoe vaart. Je vaart langs prachtige onaangeroerde stranden met warm en ondiep water. De villa’s op dit eiland hebben allemaal een eigen zwembad en dek, waar je uitkijkt over de zee. En voor de kinderen is er ook genoeg leuks te doen, want zij kunnen mee op een educatieve wandeltochtje langs de natuur, een piratencruise of zich helemaal uitleven in het watersportcentrum.

Geef uw mening

*

  |