Het grootste ontbijt van Vlaanderen: ook in Brugge

“Logeren in Vlaanderen vakantieland” heeft een nieuwe website en een vernieuwd logiesboek. Dat moet gevierd worden! Dankzij een samenwerking met Radio 2 wordt u woensdag 10 december 2014 getrakteerd op een gratis ontbijt. En niet zomaar een gewoon ontbijt. Verwacht u aan heerlijke streekproducten en ontdek hoe u verwend wordt bij de 600 logies die “Logeren in Vlaanderen vakantieland” oplijstte.

grootste ontbijt van vlaanderen

Waar je van dit heerlijke ontbijt kan genieten? Treinreizigers in de stations Antwerpen-Centraal, Brugge, Gent, Hasselt en Leuven zullen 10 december aangenaam verrast zijn. Wie graag een live-uitzending van het Radio 2-programma De Madammen bijwoont, kan van 6u00 tot 12u00 terecht in Antwerpen-Centraal. Het ontbijt gaat in alle stations door van 6u00 tot 8u00.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Alvast smakelijk!

Geef uw mening

*

  |