Hoogdagen voor tennisliefhebbers

Augustus is een topmaand aan de kust voor alle tennisliefhebbers. Het tennisplein vlak voor het gemeentehuis van Koksijde vormt het decor voor zowel de Flanders Ladies Trophy als Ricoh Men’s Trophy. Iedereen kan gratis de wedstrijden bijwonen. Supporter jouw favoriete deelnemer naar de overwinning! Of neem zelf deel. Hieronder vind je meer informatie over beide evenementen.

Flanders Ladies Trophy
De Flanders Ladies Trophy is al aan zijn 29e editie toe. Dit is een een Internationaal 25.000$ tennistornooi. Inschrijven kan nog tot en met 16 juli 2015, 14u00. Meer informatie over deelnemen en vorige edities vind je op deze website.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

flandersladiestrophy


Ricoh Men’s Trophy

Klaar voor enkele spannende sets? De Ricoh Men’s Trophy vindt voor de 7e keer plaats. Dit is een internationaal 10.000$ tornooi voor mannen. Tennisliefhebbers kunnen komen kijken van 8 tot en met 16 augustus. Wil je graag zelf krachten meten met andere sportfanaten? Inschrijven kan nog tot en met 24 juli 2014, 14u00. Meer informatie over alle voorwaarden, verblijfplaatsen … vind je hier.

rocohmenstrophy

Beide tornooien gaan door op het volgende adres:
Zeelaan 303
8670 Koksijde

Geef uw mening

*

  |