Hotel Bonne Auberge *** De Haan

bonne auberge

Hotel Bonne Auberge kan makkelijk met twee woorden omschreven worden; trendy en romantisch. Dit prachtige hotel ligt bovendien in het centrum van De Haan. Dé ideale uitvalsbasis voor een leuke vakantie aan de Belgische kust.

Alle kamers hebben een eigen karakter en zijn voorzien van alle comfort. Denk maar een televisie, radio, telefoon en minibar. Bovendien kan u er gratis gebruik maken van draadloos internet. Zo blijft u ook tijdens uw vakantie verbonden. Of kan u informatie zoeken om uw verblijf te plannen.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

’s Morgens kan u de dag goed beginnen met een uitgebreid en verzorgd ontbijtbuffet. Het hotel heeft geen restaurant. Maar niet getreurd: De Haan telt een heleboel gezellige eetgelegenheden!

Tijdens een wandeling door de stad kan u genieten van pittoreske villa’s en mooie gevels. Brugge en Oostende zijn niet veraf. Een daguitstap naar deze boeiende steden is dus zeker het overwegen waard.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |