Hotel Cecil ** De Panne

hotel cecilHotel Cecil ligt in het hartje van De Panne. Dit wil zeggen dat zowel het strand als het centrum vlakbij zijn. Zo kan u tijdens uw verblijf genieten van een unieke combinatie: de bruisende sfeer van het Marktplein en de rustige omgeving van het strand. Plopsaland, andere bekende kuststeden en Brugge liggen binnen handbereik.

De 18 kamers van dit familiehotel zijn steeds erg netjes. U kan er natuurlijk van alle comfort genieten. Er is een televisie en badkamer met douche en toilet. En u mag gratis gebruikmaken van het draadloos internet. ’s Morgens kan u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Het hotel-restaurant De Lantaarn is de ideale plaats voor een lekkere lunch of een gezellig diner.

 

 


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

De Panne is een gezellige badplaats met voldoende ingrediënten voor een geslaagde vakantie. U kan er heerlijk wandelen en fietsen. Bezoekerscentrum De Nachtegaal en Plopsaland zijn twee verschillende maar allebei heel geslaagde daguitstappen voor het hele gezin. In Oostende kan u o.a. een gokje wagen in het Casino Kursaal, een bezoek brengen aan Mercator of Raversyde.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |