Hotel Internos *** De Haan

internos

Hotel Internos heeft een centrale ligging in het pittoreske De Haan: één van de mooiste badsteden aan de Belgische kust.

Elk van de 20 kamers heeft zijn eigen karakter en de nodige voorzieningen. U bent verzekerd van het nodige comfort met een televisie, radio, telefoon ….


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Van april tot en met oktober kan u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het gezellige restaurant van het hotel. In de wintermaanden wordt het ontbijt naar uw kamer gebracht wat een luxe!

De Haan is een unieke stad. Tijdens een wandeling ontdekt u mooie oude gebouwen, schitterende gevels en villa’s. Bovendien liggen de jachthavens van Oostenden en Blankenberge vlakbij: een leuke daguitstap.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |