Hotel Louisa *** Oostende

hotel louisa

Familiehotel Lousia ligt vlakbij het mooie strand van Oostende. De kleinschaligheid van dit hotel zorgt voor een gezellige en unieke sfeer. Op zoek naar de ideale uitvalsbasis om Oostende te verkennen? Gevonden!

Hotel Louisa telt slechts 15 kamers maar deze zijn wel allemaal tot in de puntjes verzorgd.Op elke kamer vindt u een telefoon, televisie en badkamer met bad of douche en toilet. ’s Morgens wordt u gertakteerd op een heerlijk ontbijt. Omdat er geen eigen hotel-restaurant is, heeft u het ideale excuus om de vele eetgelegendheden in de buurt te ontdekken. Napraten na een leuke dag, kan wel in de bar.

 

 


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

In de buurt is een heleboel te beleven. Denk maar aan het Oostends historisch Museum De Plate en het museum James Ensorhuis. Niet zo’n fan van musea? Gelukkig heeft deze omgeving nog veel meer te bieden. Zo kan je een bezoekje brengen aan het Kursaal Casino, zeilschip Mercator en de St. Petrus en St. Pauluskerk.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |