Hotel M in Knokke-Heist

Marcel Vanthilt is terug met een dagelijkse zomerse talkshow. Elke avond ontvangt hij twee hoofdgasten. Nieuw in dit seizoen is de dagelijkse quiz met de gasten. Over de actualiteit en over elkaar. In totaal zal het hotel deze zomer meer dan 200 (inter)nationale gasten over de vloer krijgen.

hotelm_1405_algemeen_marcel_bankvoorM

Het decor van dit jaar is een grote rode M. Ze is 7 meter hoog en 9 meter breed. Door de glazen wanden kan het publiek live meegenieten van elke aflevering. Er zijn ook grote schermen zodat niemand iets hoeft te missen van de geestige show. Een bezoek aan Hotel M staat sowieso garant voor een leuke avond want er zijn diverse acts en live optredens.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

hotel m2

Meer dan ooit speelt het programma in op de actualiteit. Daarom mogen selfies zeker niet ontbreken. Wie wil kan zelf een selfie maken met de Hotel M-fotopaal. Het is een mooi aandenken en je kan er bovendien een Hotel M-strandlaken mee winnen. Nog tot het einde van de zomervakantie kan je Hotel M bezoeken op het strand van Knokke-Heist.

Geef uw mening

*

  |