Hotel Montana ** De Panne

hotel montana

Fan van de cottage stijl? Dan vindt u hotel Montana prachtig. Dit mooie hotel ligt in een rustige buurt en toch dicht bij het strand. Plopsaland De Panne is vlakbij. Een vakantie met het hele gezin wordt hier dus zeker een voltreffer.

Alle kamers beschikken over een televisie en badkamer met douche of bad en toilet. Sta stevig in uw schoenen voor een dagje strandpret en geniet van het heerlijk ontbijt. Er is geen hotel-restaurant. Maar dit is de ideale gelegenheid om de vele eetgelegenheden in de buurt te verkennen. ’s Avonds kan u in de pianobar van het hotel napraten over een geslaagde dag.

 

 

 


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Inspiratie nodig voor de invulling van uw verblijf? Een fikse wandeling op het strand of pootje baden in zee stonden waarschijnlijk al op uw programma. Maar wist u dat het Houtsaegerduinen Natuurreservaat vlakbij is? Als u kinderen heeft, biedt Plopsaland altijd een dag vol familieplezier. Verder zijn er een heleboel musea en leuke winkelstraatjes in de buurt.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |