Hotel Uilenspiegel * Nieuwpoort

uilenspiegelHotel Uilenspiegel is de ideale verblijfplaats voor wie houdt van een leuke vakantie aan de Belgische kust. Hier kan u zelfs een kamer met zicht op zee huren! Nieuwpoort heeft een prachtige jachthaven. En andere badsteden zijn vlakbij. U hoeft zich dus niet te vervelen tijdens uw vakantie.

Dit hotel telt 22 kamers. Ze zijn allemaal even verzorgd en beschikken over een televisie, telefoon en badkamer met douche en toilet. ’s Morgens begint uw dag uitstekend: geniet van uw ontbijt met een uniek zeezicht. Heeft u en drukke dag gepland? Dan kan u tegen betaling een lunchpakket meenemen.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Als u het hotel verlaat, staat u bijna meteen met uw voeten op het fijne zandstrand. Wilt u optimaal van uw verblijf aan de zee genieten, dan is dit hotel dus de juiste keuze. Op een half uurtje rijden ligt de bruisende stad Oostende. Waag er een gokje in het Casino, bezoek het museumschip Mercator of bekijk restanten uit de beide wereldoorlogen op Raversyde.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |