Koksijde

hotel koksijde

Een verblijf in de kuststad Koksijde staat garant voor een leuke mix van plezier, cultuur en gastronomie. De beroemde Hotelschool Ter Duinen heeft al veel bekende afgestudeerden voortgebracht en sommigen van hen hebben in deze mooie badplaats enkele gastronomische restaurants geopend. Ideaal om gezellig bij te praten na een hele dag aan de Belgische kust.

Hoe u zo’n dag kan invullen? In Koksijde is genoeg te beleven en te zien. U vindt er militaire begraafplaatsen, het Manneken Pis van Koksijde, het militaire vliegveld waar de televisieserie “Windkracht 10” werd opgenomen en enkele musea zoals het Paul Delvaux Museum. Ook het fijne zandstrand biedt voldoende ruimte voor een dag vol plezier!

Verse vis? Verse last minutes!

zee

Trakteer jezelf op een stralende strandvakantie aan een van de Europese kusten of op een exotische, overzeese bestemming. Verzeker je van de allerlaagste prijs!

Bekijk de last minutes

Bovendien grenzen de kuststeden Nieuwpoort, De Panne en Veurne aan deze gezellige stad. Ideaal voor enkele andere geslaagde daguitstappen in de buurt. Comfortabel bekomen van deze actieve vakantie, doet u best in één van de mooie hotels in en rond Koksijde.

Top 3 hotels in Koksijde:

Alle hotels in Koksijde

 

  |