Huur een privé vakantiewoning aan de Belgische kust

Veel Vlamingen zullen tijdens de zomervakantie weer richting vliegveld gaan om een vliegtuig te nemen naar een zonnig vakantieoord. Maar voor een geslaagde vakantie hoef je helemaal niet het land uit. Ook België is een prachtig vakantieland. Vooral nu de zomers steeds warmer worden, hoef je niet bang te zijn dat je hele vakantie zal verregenen. Tijdens mooie dagen kun je bijvoorbeeld prima aan de Belgische kust vertoeven. Je vindt er de mooiste Belgische kustplaatsen en op warme dagen is het heerlijk om op het Belgische strand te liggen. Vooral als je met je gezin een lekkere ongedwongen vakantie hebt in een mooie vakantiewoning, villa of appartement aan de Belgische kust. De badplaats Bredene is zo’n leuke badplaats aan de Belgische kust.

Kust

© PxHere.com

Badplaats Bredene

Bredene mag dan niet zo’n bekende badplaats zijn als bijvoorbeeld Knokke-Heist of druk bezochte badplaats, zoals buurgemeente Oostende, het heeft zijn eigen charme. Bredene is een plaats met ruim 17.000 inwoners die het geluk hebben om op loopafstand van de Noordzee te wonen. Ondanks dat het geen massale toeristenplaats is, komt een groot deel van de inkomsten wel uit het toerisme. Bredene heeft op haar grondgebied namelijk meer dan een camping staan. Onder kampeerders is Bredene dan wel een bekende badplaats. Daarnaast staat Bredene bekend om het naaktstrand. Mocht je liefhebber zijn van de nudisten leefstijl, dan is Bredene eigenlijk een must. Uniek aan Bredene is dat het geen door mensen gemaakte zeedijk heeft, maar een natuurlijke duinenkust. Bredene ligt tegen de badplaats Oostende aan, dus mocht je tijdens je vakantie eens een andere badplaats willen zien, dan ben je zo in Oostende. Bredene zelf is een rustige plaats en daarom ideaal als je niet van massatoerisme houdt en gewoon wilt genieten van de rust. De bezienswaardigheden van Bredene bestaan vooral uit kerken uit de 15e en 16e eeuw.

Vakantiehuis Bredene

© Interhome.be

Een vakantiewoning of appartement in Bredene

Interhome vakantiehuizen biedt een groot aantal vakantiehuizen, villa’s en appartementen in Bredene en omgeving. Het grote voordeel van een vakantie in een vakantiewoning is dat je niet gebonden bent aan een hotel. In een hotel heb je niet de mogelijkheid om zelfvoorzienend te zijn. In een vakantiewoning is altijd een keuken aanwezig en ook ingericht. Zo kun je gewoon je dagelijkse maaltijden thuis koken. Het schept ook een familieband, want je hoeft niet tussen vreemden in een druk restaurant te zitten. Je kunt de eettafel gezellig inrichten en lange avonden met familie, gezin of vrienden doorbrengen. Je hebt immers vakantie en dan heeft eindelijk iedereen tijd om uitgebreid te dineren. Verder heb je in je vakantiewoning alle privacy. Wil jij lekker in je pyjama rondlopen, dan kan dat gewoon. Bij mooi weer kun je gebruik maken van de privacy van je tuin of je balkon. Veel vakantiewoningen in Bredene bestaan uit een appartement. Als je goed zoekt op de website van Interhome vakantiehuizen vind je ook vast een appartement met uitzicht over zee.

Appartement Bredene

© Interhome.be

De vakantiewoning als uitvalsbasis

De vakantiewoning of het appartement vormt de basis van je vakantie. Vanuit hier kun je naar de Belgische stranden trekken of de omgeving verkennen. Je kunt een bezoek brengen aan het drukkere Oostende of lekker wandelen in de duinen. Maar je hebt ook alle vrijheid om gewoon de gehele dag in je vakantiewoning te blijven. Misschien geniet je juist enorm van de tuin of het balkon. En natuurlijk is het bij sommige vakantiewoningen ook mogelijk om je hond mee te nemen. Die maakt uiteindelijk ook deel uit van het gezin. Vakantiewoningen waar huisdieren zijn toegestaan worden door Interhome vakantiehuizen op de website aangegeven.

Geef uw mening

*

  |