Huur een fiets of gocart aan de Belgische kust

België heeft maar liefst 67 kilometer aan kustlijn met een prachtig breed zandstrand aan de gezellige Noordzee. Langs dit strand bevinden zich de fiere duinen en pittoreske badplaatsen, zoals Oostende, De Panne, Blankenberge, Knokke, De Haan en Middelkerke. De kust is heel goed te bezoeken dankzij de snelweg A18 en u kunt overal geraken met de gezellige kusttram. Maar met mooi weer is het nog beter vertoeven op de fiets. Verken de duinen en de prachtige omgeving van de Belgische kust op de fiets of met een gocart. U hoeft geen eigen fietsen mee te brengen, want er zijn volop plekken om een fiets te huren.

Huur een fiets of gocart aan de Belgische kust

Gemeentes langs de kust

De Belgische kust kent verschillende gemeentes van noord naar zuid langs de kustlijn zijn dat Knokke-Heist, Brugge, Blankenberge, De Haan, Bredene, Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Koksijde en De Panne. Overal vindt u fiets- en gocartverhuur aan de Belgische kust. Dankzij de zeer goede infrastructuur voor fietsers kunt u veilig van A naar B geraken en op en top genieten van uw vakantie of fietstocht.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Verschillende soorten fietsen

De verscheidene verhuurmaatschappijen bieden diverse fietsen aan in de verhuur. Zo kunt u kiezen voor gewone heren-, dames- en kinderfietsen, maar ook tandems voor volwassenen en kinderen, mountainbikes, toerfietsen en soms driewielers, bakfietsen en fietsaanhangers. Het ligt aan het verhuurbedrijf of u voor een hele dag of alleen een dagdeel de fiets kunt huren en natuurlijk voor langere periodes. De fietsen zijn uiteraard veilig en goed onderhouden.

Gocart: gezellig met de familie op stap

Heeft u kleine kindjes bij zich of vindt u het gezelliger om als gezin op toertocht door de duinen of langs de kust te gaan? Dan kunt u ook kiezen om een gocart te huren. Dit is een lijkt een beetje op een autootje, maar dan met trappers voor iedereen. Er zit een groot stuur op en comfortabele kuipstoeltjes. Er zijn gocarts waar je alleen in kunt zitten, maar ook voor twee, drie en vier personen. Ook zijn er gocarts voor het hele gezin te huren bij de diverse verhuurpunten langs de Belgische kust. Het gezellige aan een gocart is dat u samen op stap gaat, iedereen mee trapt en niemand achterop geraakt. Ook kunt u gemakkelijk een picknickmand meebrengen.

Verhuurbedrijven

Langs de gehele kust kunt u goede fiets- en gocart verhuurbedrijven vinden. Een aantal hiervan zijn:

  • Rentabike Cyclo Cars Kurt en Fietsverhuur Zoute Cycles in Knokke-Heist
  • Fietsverhuur André en Fietsverhuur Fietshuis Catrysse in De Haan
  • Fietsverhuur Arizona en Fietsverhuur Roger in De Panne
  • Fietsverhuur Coxy-Kart en Fietsverhuur Mares in Koksijde
  • Fietsverhuur Mickey en Fietsverhuur Linda in Oostende
  • Jumps Bikes Blankenberge en Fietsverhuur ‘Best Cars’ in Blankenberge
  • Fietsverhuur de Velomaeker in Nieuwpoort
  • Fietsverhuur Coastbikes – Quiss-tax Paradijs en Fietsverhuur Fun Karts in Middelkerke

Geef uw mening

*

  |