Kinderboerderij Hoeve Paepehof De Panne

In 2012 opende Hoeve Paepehof haar deuren. De uit 1868 stammende authentieke boerderij is deels gerenoveerd en verbouwd tot eetcafé en tea-room. Daarnaast is er een prachtige kinderboerderij die gratis te bezoeken is.

Kinderboerderij Hoeve Paepehof
De kinderboerderij
Maak kennis met het boeren leven en bezoek de kinderboerderij. Er lopen allerlei dieren rond. Zo zijn er schapen, geiten, kippen, ganzen, een aantal varkens en een koe. Daarnaast zijn er twee pony`s, een ezeltje en niet te vergeten een boerderij-kat. Dus genoeg te zien en te beleven!


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Het eetcafé
Het eetcafé en de bar bevinden zich gedeeltelijk in de gerenoveerde stal, waar vroeger de koeien gemolken werden. Ook is er een stuk nieuw aangebouwd. De stal is authentiek gehouden, zodat de sfeer van de hoeve behouden blijft. In het eetcafé wordt u bedient aan tafel. Wanneer het erg druk is, wordt de bediening aan de bar verzorgd. In het café worden diverse koude en warme dranken geschonken. Er is een uitgebreide keuze aan verschillende bieren en er worden een aantal andere alcoholische dranken geschonken. U kunt diverse soorten ijs bestellen en maaltijden voor “de kleine honger” en “de grote honger”. Voorbeelden hiervan zijn croque monsieur, spaghetti en huisgemaakte pannenkoeken. In het weekend is er een extra warm gerecht te bestellen, iets lekkers en simpels uit grootmoeders tijd.

Feesten
Boven het eetcafé is er een zaaltje dat geschikt is voor circa 40 tot maximaal 60 personen. Dit zaaltje is perfect geschikt voor het vieren van een verjaardagsfeest of bijvoorbeeld een communie, maar ook voor een koffietafel na een begrafenis of crematie. De geserveerde hapjes en maaltijden worden in eigen keuken bereid. Om de kwaliteit te kunnen garanderen, worden er uitsluitend verse producten gebruikt. Iedere afspraak wordt van te voren uitvoerig besproken, om te zorgen voor een goed resultaat waarbij uw tevredenheid centraal staat. Wanneer u de versiering van de zaal zelf wilt verzorgen, is dit mogelijk.

Kinderboerderij Hoeve Paepehof De Panne

Arrangementen
Er is keuze uit verschillende arrangementen. Bij kinderverjaardagsfeestjes zijn de activiteiten gericht op kinderen, waarbij rekening gehouden wordt met verschillende leeftijdscategorieën. Bij dit arrangement gaat de jarige met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes samen met de boer op ontdekkingstocht op de boerderij. Hierbij kunnen de kinderen allerlei dieren knuffelen en voederen en er samen een onvergetelijke dag van maken! Een ander arrangement is de Naaiworkshop. Hierbij kunt u bijvoorbeeld samen met uw vriendinnen een gezellige middag beleven, waarna u allen naar huis gaat met een zelfgemaakte creatie. Schminken is een leuk extra tintje aan een feestelijke dag. Zeer geschikt om toe te voegen aan een verjaardagsfeest of communie. Speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar is het arrangement “Wordt leerlingheks of -tovenaar voor een dag”. Hierbij leren kinderen magische badbruisballen, toverlipgloss of heksenbadzout maken! Alle arrangementen zijn op reservering.

Openingstijden
Kinderboerderij Hoeve Paepehof is op de volgende momenten geopend: weekenden, woensdagmiddagen, schoolvakanties en feestdagen. Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag vanaf 14.00 uur. Zaterdag en zondag vanaf 10.30 uur. In juli en augustus is Hoeve Paepehof dagelijks vanaf 10.30 uur geopend tot minimaal 20:00 uur(gesloten op donderdag). Op de website kunt u de complete informatie vinden met betrekking tot de openingstijden.

Geef uw mening

*

  |