Middelkerke

kust middelkerke

Middelkerke is bij toeristen bijzonder geliefd vanwege zijn enorme verscheidenheid. Naast het brede en fijnzandige strand, dat ‘s zomers een vrolijk tafreel van familiepret wordt, is er een gevarieerde sportinfrastructuur en een gevuld animatieprogramma voor jong en oud voorzien. Ook wat logiesmogelijkheden betreft is er keuze te over: van appartementen en hotels tot vakantiedorpen en weekendverblijfparken.

Verse vis? Verse last minutes!
zee

Trakteer jezelf op een stralende strandvakantie aan een van de Europese kusten of op een exotische, overzeese bestemming. Verzeker je van de allerlaagste prijs!

Bekijk de last minutes


Natuur en ontspanning
Wandelen en fietsen kan u in de polders van het achterland waar ook een aantal merkwaardige boerderijen te bewonderen zijn. Zo is er ‘t Fleriskot, dat volgens de overlevering nog steeds behekst zou zijn.

Het Spermaliehof, dat oorspronkelijk dateerde uit de 13e eeuw, biedt de mogelijkheid tot een echte boerderijvakantie. Voor de liefhebbers van het wereldse leven is er het bekende casino, waarvan de grondvesten dagelijks de klotsende zee trotseren.

 

Laatste nieuws over Middelkerke

Alle nieuws over Middelkerke
  |