Levensloop Koksijde

Op 30 en 31 mei 2015 vindt de 2e levensloop in West-Vlaanderen plaats: levensloop Koksijde-Oostduinkerke. Dit initiatief van Stichting tegen Kanker bestaat uit een 24 uur durende loop- en wandelestafette. Samen met vrienden, collega’s, de sportclub, het bedrijf … ga je de strijd tegen kanker aan. Er is een heleboel animatie voorzien. Jong en oud kunnen genieten van een avondparcours, muziek, dans en spektakel.levensloop3
Deze levensloop in Koksijde bestaat uit 3 belangrijke activiteiten.
1. 30 mei, 16u00: De openingsceremonie
Mensen die kanker overwonnen hebben, worden in de bloemetjes gezet. Ze bedanken hun verzorgers, vrienden en familie. Iedereen die nog vecht tegen deze lelijke ziekte, steken zij een hart onder de riem. Een krachtig en ontroerend moment dat het startsein van deze levensloop geeft.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo


levensloop2
2. 30 mei, 22u00: De kaarsenceremonie
De kaarsenceremonie heeft een symbolische betekenis. Ten eerste worden alle mensen herdacht die de strijd tegen kanker verloren. Zij die er nog mee geconfronteerd worden, worden gesteund. Diegenen die genezen zijn, worden in de bloemetjes gezet. Iedereen kan zelf een kaarsje laten klaarzetten met een persoonlijke boodschap.levensloop1
3. 31 mei, 14u30: De slotceremonie
De laatste ereronde wordt gelopen. De opbrengst van deze editie wordt bekendgemaakt en iedereen die meegeholpen heet, wordt bedankt.
Kan je er niet bijzijn in Koksijde? Levensloop vindt ook plaats in andere Belgische steden, zoals Leuven, Mons, Hasselt … Je vindt hier een overzicht.

Wanneer?
Start: 30 mei om 16u00
Einde: 31 mei om 16u00

Toegang:
Inschrijvingsgeld als teamlid is €10
Vrije toegang

Waar?
Luchtmachtbasis Koksijde
Robert Vandammestraat 100
8670 Koksijde

Graag meer informatie? Ga naar de website.

Geef uw mening

*

  |