Met een cabrio naar de Belgische kust

Radio aan, wind door je haren en dan lekker cruisen; wat wil je nog meer? Met een cabrio beschik je over het perfecte vervoermiddel voor een warme dag aan de kust. Het is dan natuurlijk wel handig om te weten welke cabrio’s dit jaar in het oog springen. We zetten vier mooie exemplaren voor je op een rij!

Audi TT Roadster
De Audi TT Roadster is al sinds 1998 op de markt en staat bekend om zijn tijdloze design. Dat merk je meteen: de Roadster van Audi doet op geen enkel punt ouderwets aan. De combinatie van elegante vormen en de gespierde uitstraling van een sportauto maakt de Audi TT Roadster een graag geziene cabrio. Tip: huur een Audi TT Roadster op Oostende luchthaven en begin vanuit hier een kleine roadtrip langs de Belgische kust.

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler
Bij het lezen van het woord ‘Jeep’ is misschien al wel een belletje gaan rinkelen: de Jeep Wrangler is geen cabrio, maar een stoere terreinwagen. Toch nemen we de Wrangler graag op in dit rijtje, omdat je met de terreinwagen helemaal los kunt gaan op het strand. De jeep heeft namelijk eigenschappen van een strandbuggy, waardoor je lekker off-road kunt cruisen. Bovendien kan het dak eraf! Tip: bezoek de mooiste kustplaatsen van België, maar zoek ook even een verlaten strand op om lekker te crossen!


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

AC Cobra
De AC Cobra is de oudste cabrio die we in deze lijst hebben opgenomen, maar doet absoluut niet onder voor de andere cabrio’s. De AC Cobra wordt als een klassieke sportwagen gezien, die erg populair is onder verzamelaars. Van de bolide werden namelijk maar een beperkt aantal uitvoeringen gemaakt. Tip: zoek op deze website naar een uniek exemplaar of beproef je geluk op de Classic Summer Meet in Genk.

Lamborghini Aventador Coupe

Lamborghini Aventador Coupe
Een lijst als deze is natuurlijk niet compleet zonder er een onbetaalbaar exemplaar in op te nemen. Voor het luttele bedrag van zo’n € 400.000,- heb je een snelheidsmonster met een vermogen van 700pk, een V12 motor en vierwielaandrijving. Tip: bekijk dit filmpje en ontdek hoe de Lamborghini Coupe op de weg klinkt, en waarin deze verschilt van de Aventador Roadster.

Geef uw mening

*

  |