Naar de meest unieke plekjes van het Middellandse Zeegebied

Zie je door het bos de bomen niet meer met het zoeken naar de juiste vakantie? Dagen rond neuzen en nog steeds je droomvakantie niet te vinden? Zoek nu niet langer want Eliza Was Here zorgt voor jouw vakantie op maat!

© Elizawashere.be

Unieke accommodaties
Een jaar lang ben je druk in de weer met je stresserende baan, je kinderen of kleinkinderen, het huishouden, je hobby’s enzovoort. Tot je besluit dat het genoeg is en je op zoek gaat naar die paar weekjes rust voor je lichaam en je hoofd. Je begint je zoektocht naar de ideale droomvakantie en dan… Dagen gaan voorbij en het enige wat je tegen komt zijn drukke toeristische trekpleisters. Tot je Eliza Was Here ontdekt! Eliza was Here is een touroperator die werkt op maat van de klant. Bovendien verkiezen zij unieke, onontdekte plekjes boven de toeristische trekpleisters. Authenticiteit en kleinschaligheid in hun talrijke aanbod aan accommodaties staan hierbij centraal.


Onontdekte vakantieadresjes weg van de massa, met de auto of het vliegtuig? Kies hier!
Promo
Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een onvergetelijke vakantie!
Promo
Keuze uit talrijke kleinschalige accommodaties op unieke locaties, bekijk hier het aanbod!
Promo

Onbezorgd vertrekken
Ga je graag naar het zuiden? Dan heeft Eliza Was here bestemmingen voor jou zoals: Portugal, Griekenland, Spanje en nog verschillende anderen. Geniet je graag van een straaltje zon? Of ga je liever voor een iets sportievere vakantie? Ook dit kan met Eliza Was Here. Dankzij de zeilvakanties geniet je van beide troeven.Een beetje krap bij kas dit jaar? Vrees niet, ook voor de klanten met een wat kleiner budget heeft Eliza Was Here een oplossing. Speciaal voor jou biedt Eliza was Here namelijk verschillende promoties aan. Deze veranderen vaak dus vind je niet meteen je zin tussen de promo’s, vrees dan niet, enkele dagen later staat jouw droomvakantie er misschien wel tussen.
Eénmaal je je droomvakantie gekozen hebt wordt het alleen maar makkelijker. Eliza Was Here regelt namelijk alles voor je. Je kiest je luchthaven van waaruit je wilt vertrekken en Eliza Was Here werkt je een volledig plan uit. Je verblijf in het door jou gekozen hotel, je vliegreis én een huurauto, alles wordt voor jou geregeld.

© Elizawashere.be

Themavakanties
Sta je op het punt je ja-woord te geven aan de man/vrouw van je leven? Dan ben je bij Eliza Was Here aan het juiste adres. Speciaal voor jou regelen zij extra’tjes bij de eigenaar om je de honeymoon van je dromen te bezorgen. Heb je kinderen en wil je graag een vakantie op hun maat? Ook dat is voor Eliza was Here geen enkel probleem. Kindvriendelijke hotels met leuke uitstapjes, een kinderboerderij in de buurt of indien gewenst, een babybedje op de kamer. Of ga je liever op culinaire of duurzame vakantie? Met Eliza Was Here is alles is mogelijk.

Wacht dan nu niet langer en surf voor je droomvakantie op maat naar de website van Eliza Was Here!


Onontdekte vakantieadresjes weg van de massa, met de auto of het vliegtuig? Kies hier!
Promo
Spreekt deze bestemming je aan? Dit is de weg naar een onvergetelijke vakantie!
Promo
Keuze uit talrijke kleinschalige accommodaties op unieke locaties, bekijk hier het aanbod!
Promo

Geef uw mening

*

  |