Natuur en cultuur aan de kust

Een vakantie aan het strand is niet alleen mogelijk in warme badplaatsen aan de Middellandse Zee. De Nederlandse kust heeft namelijk ook meer dan genoeg mooie stranden te bieden waar je op een warme zomerdag van de zon kunt genieten. Maar ook buiten het seizoen is een badplaats een prima bestemming voor iedereen die houdt van natuur, actief bezig zijn in de buitenlucht en sfeervolle steden. Een vakantie in Scheveningen heeft het allemaal. De plaats is een stadsdeel van Den Haag en daarom ook gemakkelijk vanuit de stad te bereiken. De combinatie van de buitenlucht en de wereldse stad komt daarom goed tot zijn recht op deze plaats. Een vakantie aan zee hoeft dan ook niet eentonig te zijn. Voordeeluitjes biedt verschillende arrangementen aan, met een comfortabel verblijf en waar je de kans krijgt om de regio zo voordelig mogelijk te ontdekken.

© Pixabay.com

Stad en strand komen samen
Wie optimaal gebruik wil maken van de ideale ligging van Scheveningen, kan er voor kiezen om een speciaal “stad en strand arrangement” te kiezen. Met dit arrangement komen deze twee werelden perfect samen. Je overnacht in een prachtig hotel bij de Scheveningse kust en kunt op je gemak de boulevard verkennen. Een lange strandwandeling is de beste manier om even uit te waaien, zelfs op een koudere dag. Vervolgens kun je toch nog het stadsleven in duiken, met meerdere kortingsbonnen voor verschillende attracties in de regio. Of je nu houdt van musea, grote attracties of een middag shoppen: met dit arrangement kun je al je favoriete activiteiten zo voordelig mogelijk doen. Om de dag feestelijk af te sluiten kun je gratis naar binnen bij Crazy Pianos en Holland Casino, die beiden te vinden zijn in het hart van Scheveningen.


Naar Scheveningen met de laagste prijsgarantie, dat kan bij Voordeeluitjes!
Promo
Boek je arrangement in het centraal gelegen Bilderberg Europa hotel.
Promo
Ontspannend 2-daags stad en strand arrangement al vanaf € 85 per persoon
Promo

Comfortabel overnachten en heerlijk eten
Een vakantie draait niet alleen maar om de activiteiten. De ligging van deze populaire plaats aan de kust is ideaal, maar wat een arrangement in deze badplaats helemaal afmaakt is het hotel en restaurants met een heerlijke menukaart. Voordeeluitjes werkt samen met de beste hotels die er aan de kust te vinden zijn, zodat je na een fijne dag aan zee ook verzekerd bent van een comfortabele nacht. Bovendien zijn er ook de beste restaurants te vinden aan zee, die bijna allemaal werken met de verse vangst uit de Noordzee. Liefhebbers van vis een schaaldieren hebben dan ook meer dan genoeg keuze uit verschillende restaurants aan de kust.

Voordelig op vakantie naar de zee
Een vakantie naar de zee hoeft helemaal niet zo ver weg te zijn. Met verschillende prachtige kustplaatsen is Nederland ook een ideale bestemming voor iedereen die even een paar dagen weg wil om uit te waaien. Met Voordeeluitjes is een vakantie naar een grote badplaats snel geregeld en ook nog eens erg voordelig. Je weet meteen wat je kunt verwachten van je vakantie en betaalt alleen de meest scherpe prijzen. Boek snel je vakantie naar het Scheveningse strand en geniet!


Naar Scheveningen met de laagste prijsgarantie, dat kan bij Voordeeluitjes!
Promo
Boek je arrangement in het centraal gelegen Bilderberg Europa hotel.
Promo
Ontspannend 2-daags stad en strand arrangement al vanaf € 85 per persoon
Promo

Geef uw mening

*

  |