Nieuwe postzegel met garnaalvisser

Tijdens de Garnaalfeesten in 2015 in Oostduinkerke wordt een nieuwe exclusieve postzegel gelanceerd. Deze postzegel draagt het prachtige portret van een echte garnaalvisser! Na de lancering kan u de postzegel krijgen in het Navigo Nationaal Visserijmuseum en in alle postkantoren.

garnaalvisser-marius-postzegel

De man op de zegel heet Marius Dugardein. 46 jaar lang was hij visser op zee. Tot hij in 2000 een paard kocht en garnaalvisser te paard werd. Ondertussen is Marius al 70 jaar maar nog steeds even gepassioneerd door de zee.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

De Garnalenfeesten vinden steeds plaats in het laatste weekend van juni. Zoals de naam al doet vermoeden, vormt dit feest een ode aan de zee en de garnaal. De garnaalvissers te paard worden dan centraal geplaatst. Er zijn steeds een heleboel activiteiten zoals de Garnaalstoet op zondagnamiddag. “Mieke Garnaal” en haar eredames doen dan hun ronde door de straten van Oostduinkerke.

Geef uw mening

*

  |