Oostende Koerse

Elke zomer zijn er verschillende rendagen verspreid over de maanden juni, juli, augustus en september. En elke rendag kan je genieten van zowel draf- als galopkoersen. Op gewone dagen zijn er 5 drafrennen en 3 galoprennen. Op premium koersdagen kan je 4 drafrennen en 6 galoprennen bijwonen.

oostende koerse

Een dagje Oostende Koerse is voor het hele gezin een unieke belevenis. Verschillende BV’s geven er hun pronostiek. Je kan natuurlijk zelf ook een gokje wagen. Er is extra animatie voorzien voor kinderen. En na de koersen zijn er optredens van verschillende Vlaamse artiesten: gezelligheid troef!


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

oostende koerse2

Er zijn verschillende formules voor wie naar de rennen wil gaan kijken. Met het “VIP club: a day at the races” arrangement kom je niks tekort. Voor € 135 mag je op de VIP-parking onder de Hippodroom staan, krijg je toegang tot de VIP-club met zicht op de renbaan, een aperitief met champagne en een walking dinner met alle dranken inbegrepen. Een dagje met de “Martini jockey club” formule geeft je voor € 50 o.a. toegang tot een exclusive BBQ. Natuurlijk is er ook een gewoon dagticket van € 6 beschikbaar.

Programma van een rendag:
14u30: Deuren open
16u00: Start drafrennen
18u00: Start galoprennen
20u15: Vlaamse Vedettenparade
22u45: Einde

Adres: Koningin Astridlaan 10, 8400 Oostende

Geef uw mening

*

  |