Oostende Voor Anker: “Rescue at sea”

Klaar voor de 16e editie van Oostende Voor Anker? Ook nu weer verzamelen de mooiste authentieke schepen van Europa zich voor een unieke vierdaagse. Ontdek het Belgisch maritiem erfgoed van het verleden, vandaag en de toekomst. Schippers en bemanningen met een schip van meer dan 40 jaar oud of een replica van een oud plan, melden zich aan. Geniet van een bonte verzameling van 160 schepen. Bovendien bent u getuige van een primeur: 60 van deze schepen stellen zich voor de eerste keer aan het publiek voor. En er zijn nog meer nieuwigheden…oostendevooranker1
Het thema van deze editie is “Rescue at Sea”. Daarom zal ook Defensie aanwezig zijn. Zij brengen onder andere zeilopleidingsschip Zénobe Gramme mee. Elke dag wordt een demonstratie gegeven met de vervanger van de seaking: de NH (Nata Helicopter) 90 helikopter.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo


zenobe gramme
Daarnaast zijn er ook verschillende tentoonstellingen en (redding)demonstraties. Enkele Belgische bands komen optreden. En er is ook een heleboel straatanimatie voorzien zoals levende beelden en een straatorgel. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen genieten van een spannend reddingsverhaal. Het hele gezin kan deelnemen aan rondvaarten en een “open schip”. Natuurlijk is iedereen van harte uitgenodigd op de welkomsreceptie (zaterdag).oostendevooranker3

Toegang:
Gratis

Wanneer?
28 t.e.m. 31 mei 2015
Elke dag van 10u00 t.e.m. 22u00

Waar?
Haven Oostende Natiënkaai
8400 Oostende

Tramstop:
Oostende Station

Meer info op de website www.oostendevooranker.be

Geef uw mening

*

  |