Parkhotel De Panne ** De Panne

parkhotel

Dit kindvriendelijke hotel ligt in de mooie art-deco wijk van De Haan. Hier vindt u alles voor een veelzijdige vakantie: strand, natuur en zelfs Plopsaland.

Hier kan u terecht voor zowel twee, als drie en vierpersoonskamers. Deze zijn voorzien van alle moderne comfort. ’s Morgens wacht een uitgebreid ontbijtbuffet met verse streekproducten u op. En overdag kan u het smakelijke dagmenu van het hotel-restaurant proeven.

 

 


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Natuurliefhebbers zijn hier in hun sas. Natuurreservaat de Westhoek is namelijk vlakbij. En dat geldt ook voor het strand en de mooie Noordzee. Fietsen kan u trouwens huren aan het hotel zelf. Bent u iets avontuurlijker aangelegd? Dan kan u de grens oversteken om Frankrijk te ontdekken. Wie altijd al op de foto wou met kabouter Plop of Mega Mindy, kan een bezoekje brengen aan Plopsaland. Dat geldt natuurlijk ook voor wie gewoon een fijne dag met het gezin wil beleven.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |