Paulusfeesten Oostende

De jaarlijkse Paulusfeesten in Oostende zijn een gratis festival in augustus. Ze ontstonden in 1969. De cafébaas van het Kroegske wou een jarige vriend verrassen. Die vond het erg jammer dat hij zijn verjaardag nooit met Kerst kon vieren omdat hij in de zomer geboren was. Daarom werd er dat jaar speciaal voor hem een echt “Kerstfeest” gegeven.. Midden in de zomer werd de Paulusstraat een echte kerststal!

paulusfeesten1

Vandaag telt het festival meer dan 125 acts. Het unieke karakter van de Paulusfeesten is te danken aan de vrijwilligers. Meer dan 300 mensen zetten zich belangeloos in om iedereen een fijne tijd te bezorgen!


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

paulusfeesten

En je moet niet veel moeite doen om het er naar je zin te hebben. Er zijn standjes met heerlijke artisanaal gemaakte hapjes zoals pasta, mossels en friet en Brusselse wafels. Verschillende podia met muziekoptredens van bekende en minder bekende artiesten zorgen voor een uitgelaten sfeer. En kinderen kunnen zich amuseren dankzij verschillende workshops en andere leuke animatie. Maar ook volwassenen zullen de straatanimatie appreciëren.

paulusfeesten3

Je vindt de Paulusfeesten vlakbij het NMBS-station van Oostende. Waar is dat feestje? Op het St.Petrus- en Paulusplein, het Boudewijnplein en het Paulusplein in het centrum van Oostende: daar is dat feestje. Allen erheen!

Meer informatie: www.paulusfeesten.be

Geef uw mening

*

  |