Plopsaland en Holiday Suites: een geslaagde combinatie voor de winter

In de winter heeft Plopsaland De Panne iets speciaals. Er heerst in dit bijzondere park dan een unieke en mysterieuze sfeer die jong en oud fantastisch vinden. En dat is wellicht precies het uitje waar je naar op zoek bent in de kerstvakantie … Ga er even tussenuit met het hele gezin en geniet in comfortabele vakantieverblijven van Holiday Suites. Je vindt deze in Westende of Bray-Dunes. Het allerleukste is misschien nog wel dat je bij het boeken van een verblijf tussen 1 september en 31 januari twee tickets voor Plopsaland cadeau krijgt!

© Holidaysuites.be

Verschillende vakantieverblijven
Holiday Suites heeft verschillende verblijven beschikbaar in zowel Bray-Dunes als Westende. Het fijne is dat al deze vakantieverblijven uitstekend geschikt zijn voor kinderen. Je kunt kiezen uit diverse soorten kamers. Zo zijn er familiekamers beschikbaar waarbij je eigenlijk een soort appartement afhuurt met meerdere kamers. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen! Er zijn echter ook tweepersoons kamers beschikbaar als je graag wat meer privacy wil. Hoewel de voorzieningen per accommodatie verschillen, zijn alle vakantieverblijven van Holiday Suites comfortabel en luxueus. Er zijn verschillende voorzieningen voor kinderen en ook de volwassenen komen volop aan hun trekken. Deze vakantieverblijven zijn bovendien erg centraal gelegen waardoor ze de perfecte uitvalbasis vormen voor de meest leuke uitstapjes. Daarbij is een bezoek aan Plopsaland uiteraard het hoogtepunt van de wintervakantie!


Laat jezelf verrassen door de veelzijdigheid en exotiek van deze dichtbij-bestemmingen.
Promo
Beleef je dichtbijvakantie vanuit een piekfijn verblijf van Holiday Suites. Bekijk het aanbod.
Promo
Stijlvol uitwaaien aan de Belgische of Noord-Franse kust of comfortabel genieten in Limburg.
Promo

Plopsaland-arrangement
De accommodaties in Bray-Dunes en Westende liggen vlakbij Plopsaland De Panne. Met het unieke en originele Plopsaland-arrangement verblijf je niet alleen in één van de vakantieparken, maar krijg je ook nog eens twee toegangskaarten voor Plopsland! Daarvoor dien je slechts een verblijf te boeken van minimaal 1 en maximaal 7 nachten.

© Holidaysuites.be

Plopsaland
Plopsaland in de winter is een totaal andere ervaring dan wanneer je in het voorjaar of de zomer het attractiepark hebt bezocht. Hoewel het park natuurlijk hetzelfde is, is het totaal anders aangekleed. Ook zijn de thema’s van de shows veel meer gericht op kerst en winter. Daardoor is het een prachtig familie-uitje rond de feestdagen. Kom helemaal in de kerstsfeer door je onder te dompelen in de wonderlijke wereld van kerstelfjes en tinnen soldaten. Verspreid over het park zijn er honderden kerstbomen opgetuigd en speciaal voor hun jonge vriendjes hebben filmsterren als Wickie de Viking en Maya de Bij ook hun winteroutfit aangetrokken. Daardoor heeft het zelfs wel iets weg van een winterwonderland. Natuurlijk mag ook een schaatsbaan niet ontbreken. Deze is speciaal voor Winter Plopsaland aangelegd. Zelf ‘s avonds is het park geopend en wordt er een prachtige Winter Parada gehouden met bijzondere verlichte kostuums. Dat mag je zeker niet missen! Houd overigens wel in de gaten dat Plopsaland op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag is gesloten.


Laat jezelf verrassen door de veelzijdigheid en exotiek van deze dichtbij-bestemmingen.
Promo
Beleef je dichtbijvakantie vanuit een piekfijn verblijf van Holiday Suites. Bekijk het aanbod.
Promo
Stijlvol uitwaaien aan de Belgische of Noord-Franse kust of comfortabel genieten in Limburg.
Promo

Alles bij elkaar!
Op deze manier komt alles rond kerst bij elkaar! Je bent gezellig samen met je gezin of familie in een uitstekend vakantieverblijf en als klap op de vuurpijl bezoek je samen met de kinderen Winter Plopsaland. Als dat geen goed eindejaar is!

© Holidaysuites.be

Geef uw mening

*

  |