Schlagerfestival Koksijde 2015

Hou jij van onvervalste ambiance? En van échte Duitse schlagers? Je bent niet alleen. Enkele jaren geleden begonnen V.V.V. Koksijde en de Vriendenkring van Duitse schlager en volksmuziek met een eerste editie van “de nacht van de Duitse Schlager en Volksmuziek”. En dat was een schot in de roos!oswald sattler
Dit jaar is dit schlagerfestival al aan zijn 15e editie bezig. En ook nu weer zullen de bekendste zangers en zangeressen van dit genre voor een onvergetelijke tijd zorgen. Het is niet altijd makkelijk om de artiesten die je vaak op de Duitse televisie ziet, naar hier te krijgen. Maar toch zullen ook nu weer enkel toppers van de partij zijn. Denk maar aan Oswald Sattler en Rudy Giovannini.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo


rudygiovanni
Noteer zondag 13 september en maandag 14 september 2015 maar alvast in je agenda! Toegangskaarten kan je krijgen bij de dienst Toerisme en kosten €40.

Wanneer?
zondag 13 september: vanaf 17 u00
maandag 14 september: vanaf 15u00

Waar?
Casinoplein 11
8670 Koksijde

Reacties

  1. In de advertentie staan prijzen vermeld van 40€ en 35€, terwijl ik in het VVV resp. 50 en 45 € betaald heb. Ik heb het er wel voor over maar de advertentie is wel misleidend.
    Groetjes,
    René

Geef uw mening

*

  |