Shop in Blankenberge en win een auto

Nog tot en met 6 december 2014 organiseert stad Blankenberge samen met zijn handelaars deze “Shop en win”-actie. De hoofdprijs is een nieuwe Peugeot 108. Maar ook de andere prijzen zijn niet min: shoppingvouchers van €500, €350, €250 en €50. Deze kan je gebruiken in de deelnemende winkels.

En dat zijn er een heleboel: maar liefst meer dan 76! Juweliers, kledingzaken, schoenenwinkels, schilder/decoratie- en interieurzaken… Zelfs koffiehuizen, kappers en bakkers doen mee aan deze leuke wedstrijd.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

ShopenWin

Winkel bij hen en krijg per aankoopschijf van €10 een lot. U krijgt maximum 100 loten per aankoop. De trekking gebeurt op 12 december 2014 in het stadhuis. Waar ziet u of u gewonnen heeft? Dat kan op verschillende plaatsen:

Voor meer informatie kan je hier terecht.
Veel winkelplezier!

Geef uw mening

*

  |